Football Talk

O Μπέλιγχαμ παραβιάζει έναν κανόνα της La Liga και όλοι κάνουν τα... στραβά μάτια!

O Μπέλιγχαμ παραβιάζει έναν κανόνα της La Liga και όλοι κάνουν τα... στραβά μάτια!

Αν είσαι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ τότε μάλλον μπορείς να γλιτώσεις απ’ όλα. Είναι τόσο καλός που απ’ ότι φαίνεται δεν τον αγγίζουν ούτε οι... κανονισμοί της La Liga.

Το παιδί-θαύμα που έχει συνεπάρει τους Μαδριλένους, αλλά και ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, κάθε φορά που πατάει το πόδι του στο γήπεδο παραβιάζει έναν σημαντικό κανονισμό της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος. Βέβαια, με 17 γκολ σε 20 εμφανίσεις λογικό μας φαίνεται να την... σκαπουλάρει.

Το «έγκλημα» που διαπράττει ο Άγγλος διεθνής είναι πως εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο με... σκισμένες κάλτσες! Σύμφωνα με την La Liga, απαγορεύεται ρητά παίκτες να παίζουν με σκισμένη εμφάνιση, οποιοδήποτε κομμάτι αυτής. Σε περίπτωση που συμβεί κάποιο ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα οφείλουν να αντικαταστήσουν ό,τι έχει σκιστεί.

Ο Τζουντ είναι ένας από εκείνους που κόβουν επίτηδες τις κάλτσες τους σε συγκεκριμένα σημεία, ώστε να είναι χαλαροί οι μυς κάτω στο πόδι, προς αποφυγή κράμπας και τραυματισμών των μυών.

222_8.jpg

Αν και στην La Liga γνωρίζουν πως, με το να επιτρέπουν στον Μπέλιγχαμ αυτό το παράπτωμα, μπορεί να προκληθεί «ιατρικό χάος», όπως το αποκαλούν, με αυτή την απόφαση δείχνουν ότι για ορισμένες μόνο περιπτώσεις ίσως να πρέπει να... χαλαρώσουν τα αυστηρά μέτρα.

Εκείνος που το έκανε παλαιότερα στην Ρεάλ Μαδρίτης και δεν τιμωρήθηκε ποτέ ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ, ενώ με τρύπιες κάλτσες προτιμούν να παίζουν, επίσης, ο Κάιλ Γουόκερ της Μάντσεστερ Σίτι και o Μπουκάγιο Σάκα της Άρσεναλ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0