Football Talk

«Τρέλα» για Φατίχ Τερίμ: Μετάδοση του Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα και στην Τουρκία, μέσω... Ατζούν!

«Τρέλα» για Φατίχ Τερίμ: Μετάδοση του Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα και στην Τουρκία, μέσω... Ατζούν!

Και πώς να γίνει αλλιώς, όταν στα social media, οι τρεις μεγάλοι της Αθήνας μαζί, δεν... φτάνουν τον Φατίχ Τερίμ;

Η έλευση του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό, έχει αλλάξει τα ποδοσφαιρικά δεδομένα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Τουρκία.

Ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής Τουρκίας, αλλά και της Γαλατασαράι, μεταξύ άλλων, αποτελεί μεγάλο ποδοσφαιρικό brand name. Και φαίνεται πόσο κοινό τον «παρακολουθεί», αφού μόνο στον λογαριασμό του στο Instagram, έχει 2.4 εκατομμύρια ακόλουθους.

Δηλαδή, Ολυμπιακός (770 χιλιάδες), Παναθηναϊκός (670 χιλιάδες) και ΑΕΚ (330 χιλιάδες), δεν πλησιάζουν καν το δικό του κοινό, στη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Ούτε μόνοι τους, ούτε και τρεις μαζί. Κάτι που δικαιολογείται, βέβαια, από το γεγονός πως ο πληθυσμός της Τουρκίας είναι οκταπλάσιος από αυτόν της Ελλάδας.

Με βάση τέτοια δεδομένα, λοιπόν, ένας από τους ανθρώπους-κλειδιά στη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, ο γνωστός Τούρκος επιχειρηματίας, Ατζούν Ιλιτζαλί, δημοφιλής και ως «Mr. Survivor», αποφάσισε να κινηθεί για δικαιώματα αγώνων των «πρασίνων» στη Stoiximan Super League.

Η άρχη, λοιπόν, θα γίνει με το ματς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (03/01, 21:00) στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό κι επισήμως, το κανάλι TV 8.5, ιδιοκτησίας του Ατζούν, θα δείξει το συγκεκριμένο ματς, σε απευθείας μετάδοση από το Απόστολος Νικολαΐδης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0