Football Talk

Άνετο πέρασμα του Παναθηναϊκού AKTOR από το Μαρούσι, αήττητο φινάλε στο 2023! (video)

Άνετο πέρασμα του Παναθηναϊκού AKTOR από το Μαρούσι, αήττητο φινάλε στο 2023! (video)

Με χαρακτηριστική ευκολία και καλή εμφάνιση ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός AKTOR το 2023, ο οποίος επικράτησε με 92-79 του Αμαρουσίου και έβαλε τέλος ιδανικά το ημερολογιακό έτος!

Μία καλή προπόνηση πριν από τη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί στη EuroLeague (3/1 στη Μπασκόνια, 5/1 στη Βαλένθια) αποδείχθηκε για τον Παναθηναϊκό AKTOR το εκτός έδρας ματς με το Μαρούσι για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 92-79 και ανέβηκαν στο 12-0 με τον Εργκίν Αταμάν να αφήνει εκτός δωδεκάδας τον ασθενή Κώστα Σλούκα, να ξεκουράζει τους Ντίνο Μήτογλου - Ματίας Λεσόρ και να βλέπει τους Λούκα Βιλντόσα, Κέντρικ Ναν, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να κάνουν αυτό που πρέπει και να οδηγούν την ομάδα τους σε μία άνετη νίκη.


Στο 4-8 έπεσε το Μαρούσι, με τους Γούνταρντ και Γιαννόπουλο να ξεχωρίζουν, τη στιγμή που ο Αϊζέια Μπρίσκο, ήταν σε κακό απόγευμα.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν κυρίαρχη από το πρώτο λεπτό στην έδρα του Αμαρουσίου, έθεσε το... τέμπο, πήρε πολλά από πολλούς και ανέβηκε στο 12-0. Έτσι, οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το έτος στη 1η θέση της Stoiximan Basket League και παρέμειναν η μόνη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος

Τα δεκάλεπτα: 12-28, 37-51, 56-75, 79-92.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0