Football Talk

Ο Πέδρι ταξιδεύει στην Αραβία με αφορμή το Super Cup, ενώ παραμένει... τραυματίας

Ο Πέδρι ταξιδεύει στην Αραβία με αφορμή το Super Cup, ενώ παραμένει... τραυματίας

Έναν τραυματισμό στους, καθώς φαίνεται αποδυναμωμένους, μύες του υπέστη πρόσφατα ο Πέδρι κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αν και του έχει δοθεί ένας μήνας εκτός, η ομάδα σκέφτεται σοβαρά να τον εντάξει στην ομάδα που θα ταξιδέψει στην Αραβία για το Super Cup.

Έχετε ξανακούσει να αγωνίζεται παίκτης, ενώ είναι τραυματίας; Η απελπιστική κατάσταση της Μπαρτσελόνα, την οδηγεί σε «θολές» αποφάσεις, οι οποίες όμως, μπορούν να καταστρέψουν την καριέρα ενός νέου αθλητή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, το προπονητικό staff  των «μπλαουγκράνα» σκοπεύει να συμπεριλάβει τον 21χρονο μέσο από τα Κανάρια Νησιά στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αραβία στις 9 Ιανουαρίου με αφορμή το Super Cup, παρόλο που δεν θα του έχει δοθεί το... πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Με τα τωρινά δεδομένα δεν μένει εκτός μόνο από το επικείμενο ματς με την Λας Πάλμας στις 4 Ιανουαρίου, αλλά και από τον αγώνα με την Μπαρμπάστρο για το Copa del Rey και τον ημιτελικό του Super Cup στις 11 Ιανουρίου κόντρα στην Οσασούνα.

Σίγουρα, σε περίπτωση που η ομάδα καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό, θέλουν οπωσδήποτε να είναι έτοιμος ο Πέδρι να αγωνιστεί. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους τόσο τα αν ο παίκτης νιώθει έτοιμος να αγωνιστεί όσο και το αν είναι πραγματικά έτοιμος, και όχι να υπερισχύσουν τα... εγωιστικά κίνητρα του ομίλου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0