Football Talk

Η «μαγεία» του ποδοσφαίρου: Αναπληρωματικός τερματοφύλακας έγινε... επιθετικός και «έσωσε» την ομάδα του στη Σκωτία! (video)

Η «μαγεία» του ποδοσφαίρου: Αναπληρωματικός τερματοφύλακας έγινε... επιθετικός και «έσωσε» την ομάδα του στη Σκωτία! (video)
Μερικές φορές το ποδόσφαιρο είναι όμορφο. Κάποιες άλλες φορές είναι «βάναυσο». Το σίγουρο όμως είναι πως το εν λόγω άθλημα «γεννά» απίθανες ιστορίες. Μία τέτοια είναι και αυτή της σκωτσέζικης Αρμπρόουθ, η οποία είδε τον αναπληρωματικό τερματοφύλακά της, να αγωνίζεται ως επιθετικός και να την «γλιτώνει» από μία... σίγουρη ήττα, σε αναμέτρηση της 2ης κατηγορίας της Σκωτίας

Μία απίθανη ιστορία έλαβε χώρα στην 2η κατηγορία της Σκωτίας! Η πρωτοπόρος Ρέιθ Ρόβερς υποδέχθηκε την Αρμπρόουθ, η οποία παλεύει για την παραμονή και οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να κρατούν τη νίκη στα... χέρια τους για 76 λεπτά, αφού βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 2-0.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι όντας απελπισμένοι από την εξέλιξη της αναμέτρησης προχώρησαν σε μία... απρόσμενη κίνηση, αφού πέρασαν στο ματς τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα, Αλασντάιρ Άνταμς, ο οποίος έλαβε οδηγίες, έτσι ώστε να αγωνιστεί ως επιθετικός!

Κι όμως, ήταν αυτός που «έσωσε» την ομάδα του. Η Αρμπρόουθ βρέθηκε από την «κόλαση» στον... παράδεισο μέσα σε πέντε λεπτά, με τον Άνταμς να δίνει το «σύνθημα» της... αντεπίθεσης, με ένα υπέροχο γκολ στο 76ο λεπτό του ματς, με το οποίο μείωσε σε 2-1! Η εικόνα της αναμέτρησης είχε αλλάξει και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι λίγο αργότερα, με τον ΜακλΝτος να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Με αυτό τον τρόπο και με... ήρωα τον αναπληρωματικό γκολκίπερ της, η Αρμπρόουθ «έκλεψε» έναν πολύτιμο βαθμό από την Ρέιθ Ρόβερς, ο οποίος ενδέχεται να αποδειχτεί κομβικός στο φινάλε της σεζόν. Μία ακόμη υπέροχη ιστορία, η οποία «γεννήθηκε» από τον... μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου! 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0