Football Talk

Μίλαν - Σασουόλο 1-0: Με... υπογραφή Πούλισικ «ήρεμη» πρωτοχρονιά για την ομάδα του Πιόλι!

Μίλαν - Σασουόλο 1-0: Με... υπογραφή Πούλισικ «ήρεμη» πρωτοχρονιά για την ομάδα του Πιόλι!
Με το «χρυσό» γκολ του Κρίστιαν Πούλισικ, η Μίλαν επικράτησε 1-0 της Σασουόλο στο Σαν Σίρο και ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο το 2023. 
Με τον Κρίστιαν Πούλισικ να... λύνει τον «γόρδιο δεσμό», η Μίλαν θα κάνει... ήρεμη πρωτοχρονιά, καθώς επικράτησε 1-0 της Σασουόλο στο Σαν Σίρο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Serie A

Έτσι, οι «ροσονέρι» έφτασαν τους 36 βαθμούς και βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας, μειώνοντας στο -9 από την πρωτοπόρο Ίντερ. Από την άλλη, η ομάδα του Αλέσιο Ντιονίσι παρέμεινε στους 16 βαθμούς, όντας στη 16η θέση της σχετικής κατάταξης και στο +2 από τη «ζώνη» του υποβιβασμού. 

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος και προσπαθούσαν να απειλήσουν. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι κατόρθωσε να σκοράρει στο 8ο λεπτό με τον Μπενασέρ, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ, ενώ το ίδιο συνέβη και με το τέρμα του Ραφαέλ Λεάο στο 32ο λεπτό του ματς.

Ίδια ήταν η εικόνα και στην «επανάληψη», με τον Κρίστιαν Πούλισικ να είναι αυτός που έδωσε τη λύση για τους «ροσονέρι». Έπειτα από πάσα του Μπενασέρ, ο Αμερικάνος μεσοεπιθετικός πλάσαρε ιδανικά για το 1-0, λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Το εν λόγω σκορ παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με την Μίλαν να παίρνει μία σημαντική νίκη και να κλείνει με... γλυκό τρόπο το έτος. 



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίλαν (Σ. Πιόλι): Μενιάν, Φλορένζι, Τ. Ερναντές, Κιάερ (82' Σίμιτς), Καλάμπρια, Ράιντερς, Μπένασερ (63' Αντλί), Λόφτους Τσικ (74' Ζερόλι), Λεάο (81' Τσουκουέζε), Πούλισικ, Ζιρού (63' Γιόβιτς).

Σασουόλο (Α. Ντιονίσι): Κονσίλι, Πέντερσεν, Φεράρι, Έρλιτς (46’ Τρεσόλντι), Τόλιαν, Ένρικ, Θόρστβεντ (89' Σέιντε), Μπαϊράμι (65' Βολπάτο), Λαουριέντε (89' Μουλατιέρι), Μπεράρντι (70' Καστιγιέχο), Πιναμόντι.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0