Football Talk

Μετά τον Μέσι, ξεχάστε το «10» από την Εθνική Αργεντινής!

Μετά τον Μέσι, ξεχάστε το «10» από την Εθνική Αργεντινής!
Είναι ο «θρύλος» της Αργεντινής. Είναι εκείνος που πρόσφατα την οδήγησε στην κατάκτηση του τρίτου Παγκοσμίου Κυπέλλου της. Είναι αυτός, στον οποίο «υποκλίνεται» ένας ολόκληρος ποδοσφαιρικός πλανήτης. Ο Λιονέλ Μέσι έχει αγαπηθεί όσο λίγοι στην πατρίδα του και η... λατρεμένη φανέλα του με το νούμερο «10», θα αποσυρθεί, όταν ο ίδιος αποχωρήσει από την Αργεντινή, όπως ειπώθηκε από επίσημα χείλη.

Έτοιμοι να τιμήσουν τον Λιονέλ Μέσι είναι στην Αργεντινή, αφού όπως όλα δείχνουν, η θρυλική φανέλα του 36χρονου, που έχει τον αριθμό «10», θα αποσυρθεί για πάντα!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της αργεντίνικης Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Κλαούντιο Τάπια, όταν ο «Pulga» αποφασίσει να αποχωρήσει από την «Αλμπισελέστε», τότε προς τιμήν του, η αγαπημένη του φανέλα με το νούμερο «10» θα αποσυρθεί εσαεί.

«Όταν ο Μέσι αποσυρθεί από την εθνική ομάδα, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν άλλο να φοράει το νούμερο "10" μετά από αυτόν. Αυτός ο αριθμός "10" θα αποσυρθεί ισόβια προς τιμήν του. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι' αυτόν», ανέφερε ο Τάπια σε εφημερίδα της Αργεντινής.

Πρόκειται για μία κίνηση, με την οποία θα αποδωθούν τιμές στον μεσοεπιθετικό της Ίντερ Μαϊάμι, για την προσφορά του στην εθνική Αργεντινής. Εξάλλου, ο Μέσι είναι «θρύλος» και στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, καθώς ο ίδιος είναι πρώτος σε γκολ, ασίστ και συμμετοχές στην ιστορία της Αργεντινής, ενώ είναι και ο παίκτης που την... πήρε από το χέρι και την οδήγησε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και σε ένα Κόπα Αμέρικα.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0