Football Talk

Προβλέψεις ΑΙ για τους νικητές των πέντε μεγαλύτερων πρωταθλημάτων: Πόσο μέσα μπορεί να... πέσει;

Προβλέψεις ΑΙ για τους νικητές των πέντε μεγαλύτερων πρωταθλημάτων: Πόσο μέσα μπορεί να... πέσει;

Μπορεί το ΑΙ να πορβλέψει τα αποτελέσματα των πρωταθλημάτων; Ένα supercomputer ερωτήθηκε για το ποιοι θα είναι οι νικητές στο τέλος της σεζόν στα πέντε μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι απαντήσεις λίγο πολύ... αναμενόμενες.

Η σεζόν 2023/24 έχει διανύσει τη μισή διαδρομή και τα πράγμτα σοβαρεύουν. Στην Αγγλία η Λίβερπουλ βρίσκεται προς το παρόν στην κορυφή, όπως και η Μπάγερν Μονάχου στην Γερμανία. Στην Ισπανία Ρεάλ Μαδρίτης και η έκπληξη της χρονιάς, Τζιρόνα, κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά, στην Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν έχει φύγει μπροστά με διαφορά και στην Ιταλία όλοι ακολουθούν την Ίντερ.

Το ΑΙ έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και είναι θέμα χρόνου να... κατακτήσει τον κόσμο. Είναι δυνατόν όμως, μια ασύλληπτα μεγάλη πηγή ιδοφυΐας να προβλέψει τους νικητές των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης; Αυτό θα φανεί στο τέλος της σεζόν.

Ένα supercomputer, αφού ρωτήθηκε, ανακοίνωσε τους... νικητές του. Καταρχάς, ο Χάρι Κέιν επιτέλους θα σηκώσει ένα τρόπαιο στη ζωή του, αφού η Μπάγερν θα κερδίσει και πάλι την Bundesliga. Τέταρτος σερί τίτλος και για την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γλκουαρδιόλα  στην Premier League.

Να σημειωθεί πως οι Λούτον, Μπέρνλι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ προβλέπεται να υποβιβαστούν στο Championship.

Στην La Liga η «Βασίλισσα» θα καταφέρει να πάρει τον τίτλο μέσα από τα... χέρια της Τζιρόνα, στην Serie A η Ίντερ θα διατηρήσει το προβάδισμα έως το τέλος, ενώ η Παρί αναμένεται να κατακτήσει την Ligue 1.

Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι «πολίτες» πάνε για ντάμπλ, με 30% πιθανότητα κατάκτησης του Champions League, η Λίβερπουλ κατά 30.13% θα είναι η μεγάλη νικήτρια του Europa League, ενώ στο Conference League ανήκει κατά 33.78% στην Άστον Βίλα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0