Football Talk

Οι ποδοσφαιριστές στην Αγγλία απειλούν με... δικαστήρια για το φορτωμένο πρόγραμμα!

Οι ποδοσφαιριστές στην Αγγλία απειλούν με... δικαστήρια για το φορτωμένο πρόγραμμα!

Έτοιμοι να αναλάβουν νομική δράση εμφανίζονται οι ποδοσφαιριστές στο «Νησί», σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky News. Ο λόγος; Το διαρκώς και πιο φορτωμένο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, το οποίο από την προσεχή σεζόν αναμένεται να επιβαρρυνθεί περαιτέρω.

Μία άλλη διάσταση στην υπόθεση φαίνεται πως δίνει το Sky News, καθώς τα μέλη του PFA (σύνδεσμος επαγγελματιών Αγγλίας) απειλεί με νομικά μέτρα, προκειμένου να ανακόψει τις αλλαγές που επέρχονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα του ποδοσφαίρου. Αιτία φαίνεται να αποτελεί το γεγονός πως το πρόγραμμα ολοένα και διευρύνεται και γίνεται διαρκώς και πυκνότερο θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των ποδοσφαιριστών.

Αποτελεί πραγματικότητα πως από την επόμενη σεζόν, οι ομάδες θα κληθούν να δώσουν ακόμη περισσότερα παιχνίδια με δεδομένη την αλλαγή του φορμάτ στο Champions League αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

«Νιώθω ότι έχουμε φτάσει σε ένα στάδιο, όπου οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να κινηθούν νομικά να αναλάβουν χειροπιαστά μέτρα στο γήπεδο για να προσπαθήσουν να λύσουν το πρόβλημα, γιατί είναι μια θλιβερή κατάσταση. Πιστεύω ότι όταν οι παίκτες φτάνουν να πρέπει να πάρουν τη δικαιοσύνη στα χέρια τους γιατί δεν αισθάνονται προστατευμένοι, σημαίνει πως το ποδόσφαιρο έχει ηττηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του PFA, Μαέτα Μολανγκό.

Έχοντας ως παράδειγμα την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ήταν η ομάδα που παραλίγο να δώσει σχεδόν το μάξιμουμ των πιθανών παιχνιδιών, προκύπτει πως οι ποδοσφαιριστές της θα καλούνται να δώσουν το παρόν σε έναν αριθμό παιχνιδιών που μπορεί να αγγίζει έως και τα 86.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0