Football Talk

Η ιταλική Ομοσπονδία υποχρεώνει τις ομάδες της να «αποκηρύξουν» την European Super League!

Η ιταλική Ομοσπονδία υποχρεώνει τις ομάδες της να «αποκηρύξουν» την European Super League!

Σύμφωνα με τιτίβισμα του Calcio e Finanza, οι ομάδες που θα υποβάλλουν φάκελο συμμετοχής στη Serie A της αγωνιστικής περιόδου 2024/2025 θα πρέπει να υποβάλλουν έγγραφο βάσει του οποίου αρνούνται τη συμμετοχή τους στη European Super League.

Η συζήτηση για τη European Super League, έχει «σηκώσει» πολλή σκόνη και αυτό γίνεται αντιληπτό από τα συνεχή δημοσιεύματα του αθλητικού και όχι μόνο τύπου. Ανάρτηση εν είδει διαρροής που είδε από την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται πως δίνει νέα συνέχεια στην υπόθεση.

Βάσει του δημοσιεύματος, η Ιταλική Ομοσπονδία (FIGC) σκέφτεται να ζητήσει από τις ομάδες που θα καταθέσουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Serie A της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου (2024/2025) να συμπεριλάβουν στο φάκελό τους, μεταξύ άλλων και έγγραφο σύμφωνα με το οποίο θα δεσμεύονται πως δεν πρόκειται να λάβουν μέρος σε άλλες διοργανώσεις που αποτελούν εγχειρήματα ενώσεων μη αναγνωρισμένων από την FIFA, την UEFA και τη FIGC.

Να σημειωθεί πως οι μεγάλοι ιταλικοί σύλλογοι πλην της Γιουβέντους, η οποία και αποτελεί ιδρυτικό μέλος της European Super League, τάσσονται πλέον αναφανδόν κατά της συμμετοχής τους στο συγκεκριμένο εγχείρημα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0