Football Talk

Προλαβαίνει τελικά ο Τσιμίκας το Ελλάδα – Καζακστάν; Το δημοσίευμα των Άγγλων και οι… φόβοι!

Προλαβαίνει τελικά ο Τσιμίκας το Ελλάδα – Καζακστάν; Το δημοσίευμα των Άγγλων και οι… φόβοι!

Πόσο σοβαρό είναι; Πόσο θα λείψει; Θα προλάβει τις αναμετρήσεις της Εθνικής μας ομάδας τον Μάρτιο; Εύλογες απορίες για τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά οι Άγγλοι μοιάζει να έχουν την απάντηση!

Επρόκειτο για μία από τις χειρότερες στιγμές ολόκληρης της σεζόν, αν συμπεριλάβουμε στη συζήτηση μόνο τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό, με τον Κώστα Τσιμίκα να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, να έχει εκμεταλλευτεί πλήρως την απουσία του Άντι Ρόμπερτσον, να αγωνίζεται βασικός στη Λίβερπουλ, αλλά να χτυπά.

Τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ με την Άρσεναλ, σε σύγκρουση που είχε με τον Μπουκάγιο Σάκα και τέθηκε εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες, δίχως προς το παρόν να έχει διευκρινιστεί το διάστημα της απουσίας του.

Απορία όλων λοιπόν είναι για πόσο ο Έλληνας μπακ θα βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης, με αγγλικά δημοσιεύματα να επισημαίνουν πως ΔΕΝ χάνει όλη τη σεζόν, πράγμα που αποτελούσε και τον αρχικό φόβο.

Θα λείψει περίπου τρεις μήνες και οριακά θα καταφέρει να δώσει το παρών, στην αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας τον Μάρτιο απέναντι στο Καζακστάν. Θα καταφέρει όμως να μεγαλώσει τον αριθμό των 17 φετινών συμμετοχών του σε συλλογικό επίπεδο, καθώς αν το πρόγραμμα αποκατάστασης τηρηθεί κατά γράμμα, ο «Τσίμι» θα είναι πίσω, στην χειρότερο των περιπτώσεων, σε σχεδόν 100 ημέρες!

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0