Football Talk

Τι σκέψη, τι σενάριο: Ο λόγος που ο Αλεξάντερ Άρνολντ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο Λίβερπουλ – Άρσεναλ!

Τι σκέψη, τι σενάριο: Ο λόγος που ο Αλεξάντερ Άρνολντ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο Λίβερπουλ – Άρσεναλ!

Απίθανη σκέψη, «τρελή» ανάρτηση. Ποιος είναι ο λόγος που ο Αλεξάντερ Άρνολντ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα απέναντι από τον Νταβίντ Ράγια και τον Ντέκλαν Ράις πριν από μία εβδομάδα στο Λίβερπουλ – Άρσεναλ; Είναι οικονομικός…

Έχει περάσει μία εβδομάδα, η Λίβερπουλ αντιμετώπισε την Μπέρνλι και κατάφερε να επικρατήσει απέναντί της με 2-0, η Άρσεναλ αισίως τίθεται απέναντι στη Γουέστ Χαμ και στοχεύει στο «τρίποντο», αλλά οι φίλοι της δεν έχουν λησμονήσει το ματς στο «Άνφιλντ» κόντρα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Και πολύ δε περισσότερο την φάση του Αλεξάντερ Άρνολντ, με τη Λίβερπουλ να βγαίνει στην κόντρα, τον Ντέκλαν Ράις να είναι απέναντι σε τέσσερις ποδοσφαιριστές, αλλά τον Άγγλο μπακ να παίρνει την μπάλα από τον Μοχάμεντ Σαλάχ και να την στέλνει στο δοκάρι.

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί ασχολούνται ακόμη οι φίλοι των Λονδρέζων με αυτή τη στιγμή, αλλά όλα βασίζονται σε μία φωτογραφία. Μία φωτογραφία που απεικονίζει την επίθεση της Λίβερπουλ και τους παίκτες που βρήκαν μπροστά τους τον Ράις, αναλογικά με την… αξία τους.

Ο Σαλάχ κόστισε στους «κόκκινους» 36 εκατομμύρια, ο Έλιοτ τέσσερα, ο Γκράβενμπερχ 34 και ο Άρνολντ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών. Συνολικά, η Λίβερπουλ ξόδεψε 76 εκατομμύρια για άπαντες. Αυτό υποστηρίζουν οι φίλοι της Άρσεναλ πως έκανε τον Άρνολντ να μην σκοράρει. Τα 30 εκατομμύρια που απέχουν όλοι μαζί από τον Ντέκλαν Ράις!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0