Football Talk

Το αντίο του Σκάρπα σε Νότιγχαμ και Ολυμπιακό!

Το αντίο του Σκάρπα σε Νότιγχαμ και Ολυμπιακό!

H ευρωπαϊκή περιπέτεια του Γκουστάβο Σκάρπα ολοκληρώθηκε κάπως άδοξα με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να καταγράφει στο ενεργητικό του, μόλις 422’ λεπτά συμμετοχής με την «Ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μπορεί να ήρθε στην Ευρώπη με αρκετά κολακευτικές συστάσεις να τον συνοδεύουν, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να εγκλιματιστεί στις υψηλές απαιτήσεις της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Πρέμιερ Λιγκ, καταγράφοντας μόλις δέκα συμμετοχές, τις περισσότερες εκ των οποίων ως αλλαγή.

Το περασμένο καλοκαίρι ακολούθησε η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Φόρεστ, μία μετακίνηση που πάντως δεν στάθηκε ικανή να επαναφέρει σε θετική τροχιά την καριέρα του Σκάρπα.

Έτσι λοιπόν έπειτα από ένα βραχύβιο πέρασμα στην Αγγλία και ένα ακόμη πιο βραχύβιο πέρασμα από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην πατρίδα του, για χάρη της Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία θυμίζουμε πως στο παρελθόν φέρεται να είχε συνδεθεί μεταγραφικά και με τον άσο του Παναθηναϊκού, Μπερνάρντ, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει σε έξι μήνες.

Κάπου εδώ λοιπόν, ο Γκουστάβο Σκάρπα αποφάσισε να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει την πρώην (Νότιγχαμ) αλλά και νυν ομάδα του τον Ολυμπιακό στέλνοντας μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σε όλους τους οπαδούς της Νότιγχαμ και του Ολυμπιακού, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τη στήριξη, την αγάπη και κυρίως τον σεβασμό.

Ήταν ένα όνειρό μου να παίξω στην Ευρώπη και είμαι ευγνώμων στον Θεό, γιατί ξέρω από πού ξεκίνησα και πόσο δύσκολο ήταν να τα καταφέρω.

Τώρα είναι ώρα να γυρίσω στην πατρίδα μου, τα λέμε παιδιά»
 καταλήγει το μήνυμά του.

 


 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0