Football Talk

Παναθηναϊκός: Η απόλυση του Γιοβάνοβιτς... φέρνει έκτακτα μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία!

Παναθηναϊκός: Η απόλυση του Γιοβάνοβιτς... φέρνει έκτακτα μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία!
Σε... εγρήγορση βρίσκεται η ελληνική αστυνομία, μετά την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό

«Επί ποδός» βρίσκεται η αστυνομία, μετά την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό, με την ΕΛ.ΑΣ. να στέλνει και ειδικό έγγραφο για έκτακτα μέτρα ασφαλείας!

Οι χιλιάδες αντιδράσεις που υπήρξαν από φίλους του «τριφυλλιού» λόγω της απομάκρυνσης του Σέρβου τεχνικού από τον πάγκο της αγαπημένης τους ομάδας, κινητοποίησαν την ελληνική αστυνομία.

Σύμφωνα με το «in.gr», η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε για την λήψη των σχετικών μέτρων, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η προστασία των ανθρώπων του συλλόγου, αλλά και των εγκαταστάσεων των «πράσινων».  

Το σχετικό έγγραφο φέρεται να συντάχθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, δηλαδή την ημέρα που ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού με τον Γιοβάνοβιτς, αλλά και η πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ.

«Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε αθλητικές ιστοσελίδες, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός προέβη μονομερώς στη λύση του συμβολαίου του προπονητή κ. Γιοβάνοβιτς Ιβάν και αναμένεται η ανακοίνωση πρόσληψης νέου τεχνικού με τον οποίο έχει ήδη συμφωνήσει. Μετά από έρευνα της Υπηρεσίας μας από ανοιχτές πηγές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού έντονος προβληματισμός και δυσαρέσκεια για την απόφαση αυτή της διοίκησης της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, η οποία αποτυπώνεται σε διάφορα σχόλια.

Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο δράσης των οργανωμένων οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού και το υφιστάμενο ιστορικό της,  από την Υπηρεσία μας δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μετάβασης οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού  σε εγκαταστάσεις κλπ... Η Υπηρεσία μας, παρακολουθεί το θέμα και για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε συμπληρωματικά», αναφέρεται μεταξύ άλλων, στο έγγραφο. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0