Football Talk

«Χάνει» τον Μουκουντί η ΑΕΚ - Κλήθηκε στο Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

«Χάνει» τον Μουκουντί η ΑΕΚ - Κλήθηκε στο Καμερούν για το Κόπα Άφρικα
Χωρίς τον Άρολντ Μουκουντί θα πορευτεί η ΑΕΚ στο ξεκίνημα του νέου έτους, αφού ο Καμερουνέζος στόπερ βρίσκεται στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για το Κόπα Άφρικα

Τις υπηρεσίες του Άρολντ Μουκουντί θα στερηθεί η ΑΕΚ το επόμενο διάστημα, αφού ο 26χρονος στόπερ κλήθηκε στην αποστολή του Καμερούν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.  

Όπως αναμενόταν, ο Μουκουντί βρίσκεται στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για το Κόπα Άφρικα και έτσι θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις της «Ένωσης» στο ξεκίνημα του 2024. Βάσει των κανονισμών ο παίκτης θα πρέπει να ενσωματωθεί στην αποστολή της χώρας του, το αργότερο, έως τις 2 Ιανουαρίου, εκτός εάν πάρει σχετική άδεια από την ομοσπονδία της πατρίδας του, έτσι ώστε να ταξιδέψει λίγες ημέρες μετά. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 13 Ιανουαρίου (2024) και θα ολοκληρωθεί στις 11 Φεβρουαρίου, διάστημα στο οποίο η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων, τους Βόλο (03/01, εντός) και Ολυμπιακό (07/01, εκτός). 

Δείτε παρακάτω: 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0