Football Talk

Η απόλυτη συγκίνηση: Όταν οι οπαδοί της Φέγενορντ συμπαραστάθηκαν στον Βιλένα για τον χαμό της μητέρας του (video)

Η απόλυτη συγκίνηση: Όταν οι οπαδοί της Φέγενορντ συμπαραστάθηκαν στον Βιλένα για τον χαμό της μητέρας του (video)
Πριν από μερικά χρόνια, ο Τόνι Βιλένα είδε ένα... ολόκληρο Ντε Κάιπ να του συμπαραστέκεται για την απώλεια της μητέρας του και η Eredivisie «θυμήθηκε» αυτές τις συγκινητικές στιγμές.

Ο Τόνι Βιλένα είχε βιώσει την απώλεια της μητέρας του, όταν ο ίδιος ήταν 21 ετών (2016) και αγωνιζόταν ακόμη στη Φέγενορντ.

Αναμφίβολα, ο νυν Ολλανδός μέσος του Παναθηναϊκού, είχε περάσει δύσκολες στιγμές εκείνη την περίοδο, καθώς ο χαμός ενός αγαπημένου προσώπου για έναν άνθρωπο - πόσο μάλλον όταν πρόκειται για γονιό - είναι πάντοτε οδυνηρός.

Για αυτό τον λόγο, οι οπαδοί της ομάδας από το Ρότερνταμ είχαν φροντίσει να συμπαρασταθούν με πολύ όμορφο τρόπο στον Βιλένα, ετοιμάζοντας ένα από τα πιο συγκινητικά σκηνικά, τα οποία έχουν εμφανιστεί ποτέ σε γήπεδο.

Μάλιστα, η Eredivisie «θυμήθηκε» εκείνη την ημέρα, στην οποία οι φίλοι της Φέγενορντ είχαν ανάψει χιλιάδες μικρούς... πυρσούς, ενώ τραγουδόυσαν και το «You’ ll never walk alone». Από την πλευρά του, ο Βιλένα ήταν συγκινημένος, με τους αντιπάλους του να του συλλυπούνται.  

Δείτε παρακάτω: 




www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0