Football Talk

Ολυμπιακός: Η αναφορά του Κούγια για παράνομο στοιχηματισμό και εκλογές στο ΔΣ της Λίγκας

Ολυμπιακός: Η αναφορά του Κούγια για παράνομο στοιχηματισμό και εκλογές στο ΔΣ της Λίγκας
Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακόςστο διοικητικό συμβούλιο της Stoiximan Super League, Αλέξης Κούγιας, στάθηκε στο ζήτημα του παράνομου στοιχηματισμού και στις εκλογές για τον νέο πρόεδρο της Λίγκας. 

Εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο διοικητικό συμβούλιο της Stoiximan Super League της Τετάρτης (27/12), με τον αντιπρόεδρο των Πειραιωτών να στέκεται κατά κύριο λόγο στο ζήτημα του παράνομου στοιχηματισμού, αλλά και στον άτυχο αστυνομικό, ο οποίος έχασε τη ζωή του, ύστερα από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στου Ρέντη στις αρχές του Δεκέμβρη.

Αρχικά, ο έμπειρος νομικός κατέθεσε πρόταση για να δηλώσει η Λίγκα υποστήριξη κατηγορίας κατά όλων των εμπλεκόμενων προσώπων που θα κατηγορηθούν, διότι εμπλέκονται στο σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού και στημένων αγώνων.

Παράλληλα, ο κ. Κούγιας ζήτησε να γίνει άμεσα προσδιορισμός των επόμενων εκλογών, έτσι ώστε να υπάρξει πρόεδρος στον συνεταιρισμό, αλλά και παρουσία στην ΕΠΟ. Επιπλέον, ο εκπρόσωπος των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η Κάτια Κοξένογλου, ως αναπληρώτρια πρόεδρος, θα πρέπει να βρεθεί στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του, μετά τα επεισόδια στου Ρέντη.

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0