Football Talk

Δεν... μπορεί να «ανατρέψει» ματς η Μπέρνλι: Η μοναδική ομάδα που δεν έχει πάρει βαθμό, όταν έχει βρεθεί πίσω στο σκορ!

Δεν... μπορεί να «ανατρέψει» ματς η Μπέρνλι: Η μοναδική ομάδα που δεν έχει πάρει βαθμό, όταν έχει βρεθεί πίσω στο σκορ!
Οι φίλοι της Μπέρνλι γνωρίζουν πως η κατάσταση δυσκολεύει όταν η αγαπημένη τους ομάδα, βρεθεί πίσω στο σκορ! 

Η Μπέρνλι ηττήθηκε και από τη Λίβερπουλ (0-2) στο Turf Moor και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας της Premier League, με 11 βαθμούς.

Αυτή ήταν η 14η ήττα των «Clarets» μέσα στη σεζόν (όσον αφορά το πρωτάθλημα) και ήρθε με πανομοιότυπο τρόπο, όπως και με πολλές άλλες στην αγωνιστική περίοδο 2023-24. Δηλαδή, με τους γηπεδούχους να βλέπουν τους αντιπάλους τους να παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ και στη συνέχεια, οι ίδιοι να αδυνατούν να βρουν «απάντηση».


Οι φίλοι της ομάδας του Βινσέντ Κομπανί γνωρίζουν πως η κατάσταση δυσκολεύει όταν η αντίπαλη ομάδα είναι... οδηγός στην αναμέτρηση και πως το σύνολο του Βέγλου τεχνικού, δεν καταφέρνει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. 

Το αρνητικό φετινό σερί της ομάδας από το Μπέρνλι που την θέλει να μην κατορθώνει να αποσπά ούτε την ισοπαλία, όταν οι αντίπαλοι της βρεθούν μπροστά στο σκορ, συνεχίστηκε και κόντρα στους «κόκκινους».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η Μπέρνλι είναι η μοναδική ομάδα στη φετινή σεζόν στην Premier League, η οποία μετρά μονάχα ήττες, στις αναμετρήσεις που βρέθηκε - έστω και για μία φορά - πίσω στο σκορ. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους οι «Clarets» βρίσκονται για τα... καλά στην «ζώνη» του υποβιβασμού και πλέον επιθυμούν να αλλάξουν αυτό το αρνητικό στατιστικό, έτσι ώστε να συλλέξουν πολύτιμους βαθμούς ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0