Football Talk

Τι άλλαξε σε μία δεκαετία; Ο Αζάρ είχε αποβληθεί απευθείας, ο Λένο έσπρωξε ball boy και δεν πήρε κίτρινη! (video)

Τι άλλαξε σε μία δεκαετία; Ο Αζάρ είχε αποβληθεί απευθείας, ο Λένο έσπρωξε ball boy και δεν πήρε κίτρινη! (video)

Τραγική κίνηση από τον Μπερντ Λένο, έσπρωξε ball boy στην αναμέτρηση της Μπόρνμουθ με τη Φούλαμ. Δεν αντίκρισε κίτρινη κάρτα και άπαντες αναρωτιούνται, τι είχε συμβεί τότε με τον Εντέν Αζάρ…

Ένα πολύ άσχημο σκηνικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Φούλαμ με την Μπόρνμουθ στο «Βιτάλιτι», με τα «κεράσια» να επικρατούν με 3-0, να πανηγυρίζουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στην Premier League και να είναι αήττητοι στις έξι από τις τελευταίες επτά συναντήσεις τους, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου.

Η ομάδα του Ιραόλα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και παραβίασε την εστία του Μπερντ Λένο σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, με τον Γερμανό γκολκίπερ να είναι έξαλλος και να προβαίνει σε μία… τραγική κίνηση.

Με το σκορ στο 2-0, θέλησε να δώσει άμεσα συνέχεια στο παιχνίδι, το ball boy που βρισκόταν κοντά του πήγε να του δώσει την μπάλα και ο Λένο δεν μπορούσε να περιμένει. Του άρπαξε την μπάλα από τα χέρια και έσπρωξε το παιδί, για να πάει αργότερα κοντά του και να του δώσει μία αγκαλιά.

Πέρα από το πολύ άσχημο περιστατικό και επί της ουσίας, την παραδοχή του λάθους από τον Λένο, οι Άγγλοι ρωτούν κάτι πολύ συγκεκριμένο. Πώς γίνεται ο Αζάρ να αποβάλλεται για τον ίδιο λόγο, 10 χρόνια πριν, και ο Γερμανός γκολκίπερ να μην αντικρίζει μία κίτρινη κάρτα; Ουδείς θα έχει απάντηση, αλλά σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να μην ξαναμπούμε στη διαδικασία να έχουμε μία τέτοιου είδους απορία…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0