Football Talk

Αποχώρηση Γιοβάνοβιτς που… δεν σοκάρει και άμεση έλευση Τερίμ!

Αποχώρηση Γιοβάνοβιτς που… δεν σοκάρει και άμεση έλευση Τερίμ!

Απρόσμενες εξελίξεις στα προπονητικά του Παναθηναϊκού, με αποχώρηση Γιοβάνοβιτς και άμεση έλευση Τερίμ στον «πράσινο» πάγκο.

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Απόφαση βόμβα στο Παναθηναϊκό, με αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, απρόσμενη αποχώρηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και άμεση έλευση Φατίχ Τερίμ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει παρθεί απόφαση ολοκλήρωσης της συνεργασίας στη με τον Σέρβο προπονητή μετά από 2,5 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας.

Μερικοί… καπνοί ξεκίνησαν να βγαίνουν στην ατμόσφαιρα της Ελλάδας, ερχόμενοι από τη γειτονική Τουρκία. Έγκυρος δημοσιογράφος από την κοντινή χώρα της ανατολής δημοσίευσε μέσω twitter θέμα σχετικά με συζητήσεις και πιθανότητες συμφωνίας του Φατίχ Τερίμ με τον Παναθηναϊκό. Η υπόθεση πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, όσο η ώρα πέρναγε και η υπόσταση του απέκτησε σάρκα και οστά.

Συνήθως τα θέματα που προκύπτουν από την Τουρκία δεν έχουν μεγάλη εγκυρότητα, αλλά ο δημοσιογράφος που υπογράφει την είδηση, έχει «χτίσει» την εγκυρότητα του βάση των ποσοστών που έχουν ισχύ και το θέμα αντιμετωπίστηκε με ρεαλισμό. Ο ίδιος δημοσιογράφος, ήταν και ο άνθρωπος ο οποίος είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον Γουίλιαν Αράο, ο οποίος εν τέλει υπέγραψε στο «τριφύλλι».

Ο Τούρκος προπονητής ηχηρό βιογραφικό, έχοντας περάσει από τους πάγκους των Φιορεντίνα, Μίλαν και Γαλατάσαραϊ, ενώ έχει αποτελέσει και ομοσπονδιακό κόουτς στην Εθνική Τουρκίας. Ο ίδιος, μέσω δηλώσεων στην «Hurriyet», επιβεβαίωσε την συμφωνία του με την Αθηναϊκή ομάδα και μάλιστα επεσήμανε πως θα διευθύνει την προπόνηση της Τετάρτης (27/12) στο Κορωπί. «Συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό, τα βρήκαμε εχτές (25/12) και αύριο θα βρίσκομαι στην προπόνηση της ομάδας», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός.

Όσον αναφορά το διαζύγιο της ομάδας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η απόφαση έχει παρθεί από την διοίκηση του κλαμπ. Ένα όνομα σαν αυτό του Τερίμ, δεν μπορεί να «σηκώσει» συζήτηση, καθώς η εμπειρία του φέρνει μεγάλη προσθήκη ποιότητας στο πρωτάθλημα της χώρας μας και δεδομένη αναβάθμιση στον πάγκο των «πράσινων». Η αποχώρηση του Σέρβου μπορεί να θεωρηθεί απρόσμενη, αλλά όχι σοκαριστική. Και εξηγούμαι: σίγουρα, τη δεδομένη στιγμή για τους περισσότερους, οι οποίοι είναι κοντά στην ομάδα και την παρακολούθηση του ελληνικού πρωταθλήματος, γνωρίζουν πως είναι καλύτερο να ολοκληρωθεί μια χρονιά με τον προπονητή που ξεκίνησε αυτή. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, κανείς δεν γνώριζε ποιο θα ήταν το μέλλον της εν λόγω σχέσης Παναθηναϊκού-Γιοβάνοβιτς.

Μια αμφιβολία για την συνέχιση της συνεργασίας, υπήρχε. Μια διακοπή συνεργασίας από τον Ιανουάριο όμως, πράγματι προκαλεί έκπληξη, αλλά δεν σοκάρει. Αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις και την εξέλιξη των γεγονότων, οι «πράσινοι» σφυγμοί… βαράνε κόκκινο, αφού η απόφαση αυτή θα φέρει πολλές αλλαγές στις ισορροπίες στο Κορωπί, με αλλαγή προσώπων και καταστάσεων!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0