Football Talk

Το πιο… χριστουγεννιάτικο χατ-τρικ είχε την «υπογραφή» του Φαλκάο! (video)

Το πιο… χριστουγεννιάτικο χατ-τρικ είχε την «υπογραφή» του Φαλκάο! (video)

Χιόνι, ποδόσφαιρο και μια… χιονόμπαλα στη Βιέννη! Τι άλλο να χρειαζόταν ο Ραδαμέλ Φαλκάο, για να ζήσει σε mood… Χριστουγέννων ένα ματς Europa League;

Ίσως ένα από τα πιο ιδιαίτερα χατ-τρικ που έχουν επιτευχθεί στην ιστορία του ποδοσφαίρου! Το διακύβευμα μπορεί να μην ήταν τόσο σπουδαίο, αλλά το «πλαίσιο» στο οποίο σημειώθηκε είναι πραγματικά… iconic!

Γυρνώντας πίσω στον Δεκέμβριο του 2010, ο Ραδαμέλ Φαλκάο φρόντισε ώστε να μπει από νωρίς σε χριστουγεννιάτικη διάθεση! Η Πόρτο ταξίδευε στη Βιέννη για να αντιμετωπίσει τη Ραπίντ, για τους ομίλους του Europa League.

Το χιόνι είχε καλύψει κυριολεκτικά όλο το γήπεδο! Το λευκό τοπίο σε προϊδέαζε περισσότερο πως πρόκειται να ακολουθήσει ένας αγώνας σκι, παρά ποδοσφαιρικός!

Παρ’ όλα αυτά, η αναμέτρηση μπορούσε να διεξαχθεί κανονικά, όπως και έγινε. Οι γηπεδούχοι, συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις, πατούσαν καλύτερα και έφτασαν πρώτοι στο γκολ.

Κάπου εκεί, όμως, εμφανίστηκε ο Κολομβιανός επιθετικός! Σαν… παιδί που παίζει και απολαμβάνει το χιόνι, πρώτα ισοφάρισε και μετά, είπε να πάρει το ματς μόνος του! Πλησιάζοντας στο φινάλε, βρήκε δίχτυα στο 86’, για να δώσει το προβάδισμα στους «δράκους», ενώ εν συνεχεία πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, για να φτάσει στο χατ-τρικ!

Ο πανηγυρισμός που ακολούθησε ήταν επικός! Χιονοπόλεμος με τους συμπαίκτες του! Ποιος τον αδικεί όμως; Όταν βρίσκεσαι στη χιονισμένη Βιέννη, δύσκολα μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο, πέρα από τα Χριστούγεννα! Και ο Φαλκάο δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, ακόμα κι αν ήταν εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0