Football Talk

Ντόρτμουντ: «Βαρύ» πρόστιμο στους παίκτες που θα επιστρέψουν με περιττά κιλά στις προπονήσεις!

Ντόρτμουντ: «Βαρύ» πρόστιμο στους παίκτες που θα επιστρέψουν με περιττά κιλά στις προπονήσεις!
«Βαρύ» πρόστιμο... περιμένει τους παίκτες της Ντόρτμουντ, σε περίπτωση που εκείνοι επιστρέψουν με περιττά κιλά από τις διακοπές! 

Αρκετά προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι παίκτες της Ντόρτμουντ κατά τη διάρκεια των διακοπών, αφού σε περίπτωση που επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας με περιττά κιλά, τότε θα τιμωρηθούν με... τσουχτερό πρόστιμο.

Την αποκάλυψη έκανε ο Τόμας Μενιέ, με τον Βέλγο δεξιό μπακ να τονίζει στο «RTBF», πως για κάθε κιλό, ο εκάστοτε παίκτης... χρεώνεται 1.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που ένας ποδοσφαιριστής ξεπεράσει κατά πολύ το όριο, τότε θα κληθεί να πληρώσει το ίδιο ποσό, για κάθε 100 γραμμάρια!

Μάλιστα, ο 32χρονος αποκάλυψε πως ένας παίκτης των Βεστφαλών - δίχως να αναφέρει όνομα - τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, για το εν λόγω ζήτημα!

«Μας ζυγίζουν κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης της χρονιάς και μετά την επιστροφή μας στις προπονήσεις. Για κάθε περιττό κιλό, το πρόστιμο είναι χίλια ευρώ. Από ένα επίπεδο και πάνω, η κλίμακα ανεβαίνει στα χίλια ευρώ ανά 100 γραμμάρια. 

Χωρίς να αναφέρω ονόματα, υπήρχε ένας παίκτης, στον οποίον επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ! Του δόθηκε η δυνατότητα να μειώσει το πρόστιμο, αν έχανε όλο το περιττό βάρος σε μία εβδομάδα και τελικά τα κατάφερε», τόνισε χαρακτηριστικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0