Football Talk

Και όμως, η Super League και ο… Αραούχο θα είχαν να «μάθουν» κάτι στον Ραχίμ Στέρλινγκ! (video)

Και όμως, η Super League και ο… Αραούχο θα είχαν να «μάθουν» κάτι στον Ραχίμ Στέρλινγκ! (video)

Στο μάθημα που… αρίστευσε ο Αραούχο, ο Στέρλινγκ θα έμενε μετεξεταστέος. Ο ρόλος του ποδοσφαιριστή είναι να κάνει τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα του, όχι για να ανεβάζει τη δική του χρηματιστηριακή αξία.

Μπορεί το επίπεδο της Super League, να είναι «έτη φωτός» μακριά από το… διαστημικό ποδόσφαιρο που παίζεται στην Αγγλία. Ακόμη και έτσι όμως το ταπεινό μας πρωτάθλημα θα μπορούσε να μάθει στην Premier League ένα με δύο πραγματάκια.

Στην σημερινή (24/12) αναμέτρηση της Γουλβς απέναντι στην Τσέλσι, με το σκορ να είναι στο 0-0, οι «μπλε» ξεχύθηκαν στην αντεπίθεση με τρεις επιθετικούς και είχαν τον Σα στο… έλεος τους. Σε μία τέτοια περίπτωση είναι αυτονόητο πως η οποιαδήποτε ομάδα θα καταφέρει να σκοράρει, ειδικά όταν μιλάμε για παίκτες παγκόσμιας κλάσης.

Southgate leaves Sterling out of England squad again | theScore.com

Κι όμως η φάση χάθηκε, με τον πιο τραγικό τρόπο. Ο Στέρλινγκ αντί να πασάρει στους δύο συμπαίκτες που είχε αμαρκάριστους στα δεξιά του, επιχείρησε να τελειώσει μόνος του την φάση. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας όμως ήταν σε ετοιμότητα και έγινε ο απόλυτος ήρωας, με τους Πάλμερ και Μπρόγια να τα… ψέλνουν και δικαίως στο Ραχίμ που συμπεριφέρθηκε τόσο εγωιστικά.

Σε μία αντίστοιχη φάση στην Ελλάδα όμως το αποτέλεσμα ήταν εντελώς διαφορετικό. Η ΑΕΚ φιλοξένησε τον Άρη στην OPAP Arena για την 20η αγωνιστική της περσινής Stoiximan Super League.

 Με την Ένωση να έχει ήδη «κλειδώσει» τη νίκη , καθώς στο 89’ ο φωτεινός πίνακας έδειχνε 2-0, ο Αραούχο έκλεψε την μπάλα και έφυγε ολομόναχος απέναντι στον Κουέστα. Ο Αργεντινός σε μία χρονιά που είχε περιορισμένο αριθμό γκολ αντί να «φουσκώσει» τα νούμερα του, επέλεξε να πασάρει δίπλα του, στον Πινέδα για να σιγουρέψει το γκολ. Ο Μεξικανό σαφώς έκανε το 3-0 και ο «Τσίνο» να αποθεώθηκε από ολόκληρο γήπεδο που σηκώθηκε στο… πόδι για τον αρχηγό του.

Όπως και σε αυτήν την περίπτωση αν ο Στέρλινγκ απλώς πάσαρε, θα έπαιρνε τα ίδια ή και περισσότερα εύσημα από το να σκόραρε μόνος του. Ο Άγγλος όμως επέλεξε να σουτάρει και απογοήτευσε τους πάντες.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0