Football Talk

Απλώς... ουάου: Ο Κλοπ εξέφρασε στον Αρτέτα τις σκέψεις όσων παρακολούθησαν το παιχνίδι, στην αγκαλιά της σεζόν! (video)

Απλώς... ουάου: Ο Κλοπ εξέφρασε στον Αρτέτα τις σκέψεις όσων παρακολούθησαν το παιχνίδι, στην αγκαλιά της σεζόν! (video)
Οι προπονητές των Λίβερπουλ και Άρσεναλ χάρισαν μια απολαυστική στιγμή στον... φακό, μετά τη λήξη της «ματσάρας» μεταξύ των δύο ομάδων (23/12,1-1).
Το ντέρμπι κορυφής της Premier League, μεταξύ Λίβερπουλ και Άρσεναλ «αποζημίωσε» όσους επέλεξαν να το παρακολουθήσουν, προσφέροντας έντονο ρυθμό, πολλές ευκαιρίες και γενικότερα ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.

Ειδικότερα για το τελευταίο, μεγάλο μερίδιο αναλογεί στους δύο «αρχιτέκτονες» των πάγκων, Γιούρκεν Κλοπ και Μικέλ Αρτέτα. Οι δύο προπονητές είδαν τις ομάδες τους να δίνουν πραγματική... μάχη σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, με τη «μπίλια» να κάθεται στην ισοπαλία, ωστόσο αμφότερες είχαν ποιοτικές στιγμές για να πάρουν τη νίκη.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα, οι Κλοπ και Αρτέτα χαιρετήθηκαν εγκαρδίως, φανερώνοντας το σεβασμό που έχουν ο ένας για τον άλλον, αλλά και δηλώνοντας τον ενθουσιασμό τους γι αυτό που μόλις παρακολούθησαν από τις ομάδες τους.

Μάλιστα, ο Γερμανός εξέφρασε, λακωνικά, τα συναισθήματά του για το παιχνίδι, λέγοντας στον ομόλογό του: «Ουαου, ουαου, ουαου»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0