Football Talk

Premier League: Η Τότεναμ ήταν… τυχερή και κέρδισε, Λούτον και Μπέρνλι είναι ακόμη «ζωντανές»!

Premier League: Η Τότεναμ ήταν… τυχερή και κέρδισε, Λούτον και Μπέρνλι είναι ακόμη «ζωντανές»!
Τεράστια νίκη για την Τότεναμ επί της Έβερτον με 2-1, σε ένα αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα της συνάντησης. Σπουδαίο αποτέλεσμα για Λούτον και Μπέρνλι, κόντρα σε Νιούκαστλ και Φούλαμ, ηττήθηκε με 3-2 η Νότιγχαμ Φόρεστ από την Μπόρνμουθ με 3-2!

Ήταν δεδομένο πως η Τότεναμ χρειάζεται τρίποντο, προκειμένου να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Γουέστ Χαμ, αλλά και το εξ’ αναβολής παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι, ώστε να βρεθεί στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Υποδεχόταν την Έβερτον, που από την αφαίρεση βαθμών που της επιβλήθηκε και έπειτα, είναι πλήρως «μεταμορφωμένη» και κατάφερε να πετύχει τον στόχο της με το τελικό 2-1, παρά το γεγονός πως το σκορ δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση την εικόνα της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν «φουριόζοι» στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, με τον Ριτσάρλισον να σκοράρει για τρίτο διαδοχικό ματς. Ακολούθησε το 2-0 από τον Σον, στο 18’, αλλά από εκεί και πέρα, και μέχρι την ολοκλήρωση της συνάντησης, παρακολουθήσαμε ένα ολότελα… διαφορετικό ματς.

 

 

 

 

Διότι οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο γήπεδο, αλλά όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, για μία ομάδα του Σον Ντάις, δεν ήταν αποτελεσματικοί. Σπατάλησαν τρομερές ευκαιρίες με τον Κάλβερτ Λιούιν, τον Χάρισον και τον ΜακΝίλ, αλλά το 2-0 διατηρήθηκε μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη της επανάληψης, τα «ζαχαρωτά» συνέχισαν να προσπαθούν, η Τότεναμ έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» το τρίποντο στο 75ο λεπτό με τον Κουλουσέφσκι και «πλήρωσε» την αφέλειά της και τα συνεχόμενα λάθη της.

Ο Γκόμες μείωσε στο 82’ με υπέροχο σουτ, στο πρώτο του γκολ μετά από τον Απρίλιο και το «παρθενικό» στην Αγγλία μετά από δύο χρόνια, αλλά αυτό δεν αρκούσε για να πάρει η Έβερτον αποτέλεσμα. Μία απίθανη απόκρουση του Βικάριο σε σουτ του Ντανζούμα στο επόμενο λεπτό, διατήρησε το 2-1, το ίδιο έκανε και ο Ντέιβις, στο 84’, ο Ντανζούμα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 95’ και κάπως έτσι, η Τότεναμ έφτασε στη νίκη που επιθυμούσε!

Λούτον – Νιούκαστλ 1-0

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0