Football Talk

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: «Σφυροκόπημα» σε Τεν Χαγκ και μεγάλη νίκη στο Λονδίνο! (video)

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: «Σφυροκόπημα» σε Τεν Χαγκ και μεγάλη νίκη στο Λονδίνο! (video)

Σπουδαία νίκη της Γουέστ Χαμ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το τελικό 2-0 να διαμορφώνεται στο δεύτερο μέρος. Σκόρερ ο Μπόουεν και ο Κούντους, έντονος προβληματισμός για την εμφάνιση των φιλοξενούμενων του Έρικ Τεν Χαγκ!

Ναι, η Premier League είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές που ίσως τα πράγματα δεν «κουμπώνουν». Ακόμα κι έτσι, αρκούσαν δυο πολύ καλές στιγμές για τη Γουέστ Χαμ ώστε να πάρει τη μεγάλη νίκη και δεν τη νοιάζει καθόλου αν το ματς θα το θυμάται ο κόσμος για την εξέλιξή του. Αρκεί που όλοι θα λένε, 2-0!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» παντελώς αναιμικοί στον αγωνιστικό χώρο, έδιναν την εντύπωση ότι δεν υπάρχει τρόπος, φαντασία, πλάνο, σκέψη, έμπνευση, ώστε να γίνουν απειλητικοί. Να φτιάξουν κάτι που θα δείξει ότι θα πρέπει ν' ανησυχήσουν οι αντίπαλοι.

Ο Χόιλουντ συνεχίζει δίχως να μπορεί να προσφέρει οτιδήποτε επιθετικά, δεν τροφοδοτείται όπως θα ήθελε, δεν μπορεί να τα βάλει με τις αντίπαλες άμυνες και έμεινε πάλι ως... απλή συμμετοχή στην αναμέτρηση.

Η Γουέστ Χαμ με ελάχιστες στιγμές ανάπτυξης επιθέσεων στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε δυο τέρματα και «καθάρισε» το παιχνίδι σε προχωρημένο χρονικά σημείο στο δεύτερο μέρος.

Στο 72ο λεπτό ο Πακετά με τρομερή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Γιουνάιτεντ με το εξωτερικό φάλτσο επέτρεψε στον Μπόουεν να νικήσει τον Ονάνα για το 1-0, ενώ, στο 78' από λάθος του Μέινο, ο Πακετά ξανά έστειλε τον Κούντους μπροστά, εκείνος δεν είχε κανένα θέμα να τα βάλει με τους Τζόουνς και Καμπουάλα και να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Η Γιουνάιτεντ παραμένει με μόλις μια νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις!


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0