Football Talk

Λουτσέσκου: «Δώσαμε όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας και με κόσμο, τώρα εμείς θα τα παίξουμε χωρίς φιλάθλους»

Λουτσέσκου: «Δώσαμε όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας και με κόσμο, τώρα εμείς θα τα παίξουμε χωρίς φιλάθλους»

Μιλώντας σε ΜΜΕ της Ρουμανίας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να αγωνιστεί στα ντέρμπι της Τούμπας χωρίς τον κόσμο του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της Ρουμανίας και έκανε λόγο για μειονέκτημα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο, καθώς θα αγωνιστεί στα ντέρμπι χωρίς τον κόσμο του, εν αντιθέσει με εκείνα που έδωσε στον πρώτο γύρο, εκτός έδρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάθε φορά που κάτι είχε σχέση με τον ΠΑΟΚ, τον τιμωρούσαν σκληρά. Μας έκλεψαν έναν τίτλο και χάσαμε ένα Κύπελλο από μεγάλα διαιτητικά λάθη. Κάθε χρόνο παίζαμε αγώνες χωρίς κόσμο, αλλά αυτή τη φορά δεν κάναμε τίποτα. Θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτή την κατάσταση να παρακινήσουμε περισσότερο την ομάδα.

Παίξαμε όλα μας τα ντέρμπι εκτός έδρας και με γεμάτα τα γήπεδα. Τώρα εμείς θα τα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας και θα είναι μεγάλο μειονέκτημα. Όμως όπως είπα θα δημιουργήσουμε κίνητρα για την ομάδα μέσα από όλο αυτό για να παίρνουμε τα μέγιστα από κάθε παιχνίδι. Υπήρξαν επίσης και συζητήσεις μεταξύ των Ελλήνων διαιτητών και της Ομοσπονδίας του ποδοσφαίρου. Κάποια πράγματα έχουν τακτοποιηθεί και τώρα πηγαίνει καλά το συγκεκριμένο ζήτημα. Εμείς από την πλευρά μας ολοκληρώσαμε με... άριστα τη χρονιά και μια περίοδο έξι μηνών. Αυτό όμως εμένα δεν με χαλαρώνει. Αντιθέτως με κάνει να νιώθω μεγαλύτερη ευθύνη και πλέον δεν σκέφτομαι τα Χριστούγεννα.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0