Football Talk

Champions League χωρίς Μπαρτσελόνα γίνεται; Γίνεται και μάλιστα για τρία χρόνια!

Champions League χωρίς Μπαρτσελόνα γίνεται; Γίνεται και μάλιστα για τρία χρόνια!

Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα πάνε από το κακό στο χειρότερο και δεν μπορεί να ξεφεύγει για πάντα από τις διαρκείς παραβάσεις του Financial Fair Play. Η τιμωρία ενδέχεται να είναι αυστηρή, και σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, γίνεται λόγος ακόμα και για αποκλεισμό έως και τριών ετών από το Champions League.

To Champions League μπορεί να αποτελέσει παρελθόν για τους «μπλαουγκράνα», για τουλάχιστον δύο έως τρία χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Welt», η UEFA έχει αντιληφθεί αρκετές ατασθαλίες του καταλανικού συλλόγου όσον αφορά το Financial Fair Play. Η τάση απόκτησης παικτών, δαπανώντας αστρονομικά ποσά, θέτει την ομάδα σε κίνδυνο.

Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, καθώς φαίνεται, η Μπαρτσελόνα δεν είχε καταφέρει να συμψηφίσει τα έσοδα με τα έξοδα. Η UEFA δεν θα ανεχτεί να την κοροϊδευουν πίσω από την πλάτη της και δύσκολα θα παρακάμψει ένα τέτοιο συμβάν.

Μάλιστα, στα γραφεία του οργανισμού η κατάσταση της ομάδας του Τσάβι φέρεται να χαρακτηρίστηκε ως «μπάχαλο», ενώ την περασμένη σεζόν είχαν δεχθεί πρόστιμο 500.000 ευρώ για λανθασμένη δήλωση κερδών από την διάθεση περιουσιακών στοιχείων.

Κινδυνεύουν με δύο έως τρία χρόνια, λοιπόν, αποκλεισμό οι «μπλαουγκράνα» από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το Champions League μπορεί να κάνει... φτερά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0