Football Talk

Μάντσεστερ Σίτι – Φλουμινένσε 4-0: Σιγά που θα το έχανε, παγκόσμιοι πρωταθλητές οι «πολίτες» του Πεπ! (video)

Μάντσεστερ Σίτι – Φλουμινένσε 4-0: Σιγά που θα το έχανε, παγκόσμιοι πρωταθλητές οι «πολίτες» του Πεπ! (video)

Η Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε αποφασισμένη να «κλειδώσει» άλλον έναν τίτλο για το 2023. Οι «πολίτες» κέρδισαν τη Φλουμινένσε στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων και ο πλανήτης πλέον τους… ανήκει (4-0, 22/12).

«Μαγική» η Μάντσεστερ Σίτι για άλλη μία βραδιά, σε άλλον έναν τελικό. Οι «πολίτες» έδειξαν αποφασισμένοι από το πρώτο κιόλας λεπτό, ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων θα γίνει δικό τους.

Η Φλουμινένσε προσπάθησε αλλά απέναντι στην «υπερομάδα» του Πεπ δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά, με την ήττα να μοιάζει αναπόφευκτη (4-0, 22/12).

Μόλις στα 40 δευτερόλεπτα ο Άλβαρες πήρε το ριμπάουντ και μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το… στήθος για το 1-0. Το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία του Παγκοσμίου Συλλόγων ανήκει στον Αργεντινό.

Στο 27ο λεπτό ο Φόντεν μπήκε από τα αριστερά και γύρισε την μπάλα στο κέντρο. Εκεί ένας αμυντικός άθελα του με τάκλιν την έστειλε στο βάθος της δικής του εστίας για το 2-0.

Ο Σίλβα προσπάθησε να βάλει και αυτός το όνομα του στη λίστα των σκόρερ, όμως η κεφαλιά του δεν ήταν αρκετά δυνατή για να κερδίσει τον αντίπαλο κίπερ.

Ο Φόντεν με ένα ψύχραιμο πλασέ εντός περιοχής στο 76ο λεπτό έκανε το 3-0, «υπογράφοντας» τον τίτλο για την ομάδα του.

Το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Άλβαρες στο 88ο λεπτό, με τον Αργεντινό να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του γκολ.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόλκερ, Ντίας, Στόουνς, Άκε, Ρόδρι (74’ Ακάντζι), Λίουις (60’ Κόβασιτς), Μπερνάρντο, Γκρίλις, Φόντεν, Άλβαρες

Φλουμινένσε (Φ. Ντίνιζ): Φάμπιο, Ξαβιέρ, Νίνο, Μέλο, Μαρσέλο, Άντριου, Μαρτινέλι, Αρίας, Γκάνσο (60’ Λίμα), Κένο (46 Κένεντι), Κάνο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0