Football Talk

Ο Άγιαξ συνήλθε με την ΑΕΚ, αλλά ένας φοιτητής τον... προσγείωσε κι έκανε πλούσιους τους φίλους του! (video)

Ο Άγιαξ συνήλθε με την ΑΕΚ, αλλά ένας φοιτητής τον... προσγείωσε κι έκανε πλούσιους τους φίλους του! (video)
Φαινόταν πως ξαναβρίσκει τα πατήματά του, αλλά ο σοκαριστικός αποκλεισμός από τη Χέρκουλες της 4ης κατηγορίας, πώς να δικαιολογηθεί; Τουλάχιστον, ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής που τον... καταδίκασε, «μοίρασε» πάνω από 11.000 ευρώ στους φίλους του! Υπέροχες ιστορίες, που μόνο το ποδόσφαιρο «γεννά»!

Ο Άγιαξ που διανύει μία από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία του, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων κόντρα στην ΑΕΚ και την άφησε εκτός από τη συνέχεια του UEFA Europa League. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, τα βρήκε «σκούρα» απέναντι σε ομάδα της 4ης κατηγορίας της Ολλανδίας και αποκλείστηκε από το Κύπελλο, με... δήμιο τον Τιμ Πίτερς! Ποιος είναι αυτός; Ένας φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης!

Ο νεαρός παίκτης της ερασιτεχνικής Χέρκουλες σκόραρε δύο φορές στο ματς και ήταν αυτός που άνοιξε τον... δρόμο προς αυτήν την απίθανη νίκη (3-2), την οποία «σφράγισε» με γκολ στις καθυστερήσεις ο Ματς Γκρότενμπεργκ. Πέρα όμως από την μεγαλειώδη εμφάνισή του, ο Πίτερς έκανε... πλούσιους και δύο φίλους του. Και αυτό, διότι εκείνοι πόνταραν από πέντε ευρώ έκαστος, πως ο Πίτερς θα σκοράρει κόντρα στο σύνολο του Τζον Φαν’τ Σχιπ και η ομάδα του θα νικήσει. Όπερ και εγένετο.

Ο ένας έκανε τη... δουλειά του στο γήπεδο, σκοράροντας εις διπλούν  στην αναμέτρηση και εκείνοι πλέον έχουν την ευκαιρία να... απολαύσουν, κάτι παραπάνω από 11.000 ευρώ, τα οποία κέρδισαν από το ποντάρισμά τους! Αναμφίβολα, ήταν κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να προβλέψει, ούτε ο πιο... αισιόδοξος φίλος της Χέρκουλες.
 

Από την πλευρά του, ο Άγιαξ υπέστη ένα ακόμη τεράστιο «σοκ» μέσα σε αυτή την... καταστροφική αγωνιστική περίοδο.

Ο «Αίαντας» έμοιαζε να συνήλθε, μετά και από την ευρωπαϊκή νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, με την οποία «σφράγισε» το «εισιτήριο» για τα νοκ άουτ του Conference League. Παρόλα αυτά, η ομάδα από το Άμστερνταμ είδε ένα παιδί από το Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης να ζει το «όνειρό» του και να τον αναγκάζει σε ιστορικό κάζο!

Τεράστιο «πισωγύρισμα» για τον Άγιαξ, ο οποίος δεν... λέει να «σηκώσει» κεφάλι.
 



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0