Football Talk

Μπέτις – Τζιρόνα 1-1: Ο Πετσέλα στο τέλος της έκανε… χαλάστρα και πλέον κινδυνεύει η πρωτιά

Μπέτις – Τζιρόνα 1-1: Ο Πετσέλα στο τέλος της έκανε… χαλάστρα και πλέον κινδυνεύει η πρωτιά

Όλα έδειχναν πως η Τζιρόνα θα αποχαιρετήσει το 2023 ως πρωτοπόρος του Ισπανικού πρωταθλήματος, όμως η Μπέτις την «πλήγωσε» στην εκπνοή του ματς, αλλάζοντας τα… σχέδια της (1-1, 21/12). Πλέον με νίκη, η Ρεάλ Μαδρίτης πιάνει κορυφή, καθώς υπερτερεί από τους Καταλανούς στην ισοβαθμία.

Η Μπέτις έβαλε ένα «στοπ» στην ξέφρενη πορεία της Τζιρόνα και πλέον με νίκη η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Αλαβές (22:30, 21/12) θα μπορέσει να της… κλέψει την κορυφή.

Οι Καταλανοί άφησαν δύο βαθμούς στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν για την 18η αγωνιστική της La Liga, με τον Πετσέλα να γίνεται ο ήρωας των γηπεδούχων

Η πρώτη μεγάλη φάση του παιχνιδιού ανήκει στην Μπέτις και τον Πέρεθ. Ο Ισπανός επιχείρησε το σουτ από πλάγια θέση, με την μπάλα όμως να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Άμεση η απάντηση των φιλοξενούμενων με τον Σάβιο να εξαπολύει ένα σουτ στην κίνηση, με τον αντίπαλο κίπερ να δηλώνει «παρών».

Η Τζιρόνα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με… δράστη τον Ντόβμπικ. Ο Ουκρανός στο 39ο λεπτό δεν αστόχησε από τα 11 βήματα και έκανε το 1-0.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα φύγουν με τους τρεις βαθμούς. Ο Πετσέλα όμως είχε άλλη άποψη. Με έναν «κεραυνό» μέσα από την περιοχή ισοφάρισε στο 88ο λεπτό και έγραψε το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Μπέτις (Μ. Πελεγκρίνι): Ρουί Σίλβα, Μπεγερίν, Πετσέλα, Ριάντ, Μιράντα, Γκουαρδάδο, Ρόδρι, Ρόκα, Ντιαό, Ζοζέ, Πέρεθ

Τζιρόνα (Μίτσελ): Γκατσανίγκα, Έρικ Γκαρθία, Λόπεθ, Μπιλντ, Μιγκέλ, Γιαν Κόουτο, Μαρτίν, Αλέις Γκαρθία, Καράλ, Σάβιο, Ντόβμπικ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0