Football Talk

Κηφισιά – ΠΑΟΚ 0-6: «Σβηστά», απλά και… σαρωτικά, κάνει Χριστούγεννα με πρωτιά! (video)

Κηφισιά – ΠΑΟΚ 0-6: «Σβηστά», απλά και… σαρωτικά, κάνει Χριστούγεννα με πρωτιά! (video)

Το είχε στον… αυτόματο, πέρασε με άνεση από την Καισαριανή, επικρατώντας εμφατικά με 6-0 (21/12) της Κηφισιάς στην 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League και έτσι, ο ΠΑΟΚ θα κάνει Χριστούγεννα, απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής!

Με «σβηστές» μηχανές, αλλά και... σαρωτικός ήταν ο ΠΑΟΚ στην Καισαριανή, μαζεύοντας ακόμα τρεις βαθμούς. Οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλεύτηκαν κάθε ευκαιρία που δημιούργησαν, «διέλυσαν» με 6-0 την Κηφισιά (21/12), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και θα κάνουν… Χριστούγεννα, όντες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα μόνοι τους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε έξι διαφορετικούς σκόρερ, ενώ ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, πέρα από το γκολ που σημείωσε, μοίρασε και τρεις ασίστ στους συμπαίκτες του!

Ο ΠΑΟΚ ήθελε να βρει το γκολ από νωρίς και δε δυσκολεύτηκε να το πετύχει. Μόλις στο 13ο λεπτό, ο Μουργκ μοίρασε στον Κωνσταντέλια, ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής και είδε την μπάλα να κοντράρει στον Βαφέα και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1!


Κάπου εκεί, η Κηφισιά… ξύπνησε. Αρχικά, ο Οζέγκοβιτς πλάσαρε προ κενής εστίας στο 17’, όμως δεν βρήκε στόχο. Λίγο αργότερα, Ο Λαντρ απείλησε μέσα από την περιοχή (19’), αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.


Κάτι που εν τέλει πέτυχαν οι Θεσσαλονικείς. Ο Ντεσπόντοφ πέρασε ωραία την κάθετη στον Μπράντον Τόμας, ο οποίος νίκησε στο τετ-α-τετ τον Αναγνωστόπουλο, γράφοντας το 0-2 στο 28ο λεπτό!


Μάλιστα, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, μόλις πέντε λεπτά αργότερα. Ο Κωνσταντέλιας αυτή τη φορά μοίρασε στον δημιουργό του δεύτερου τέρματος, με τον Βούλγαρο να βρίσκει και εκείνος δίχτυα, απλοποιώντας αρκετά την υπόθεση νίκη, ήδη από το 33’.


Από εκεί και έπειτα, δύσκολα μπορούσε να αλλάξει το οτιδήποτε. Ο ΠΑΟΚ τελικά έφτασε και σε τέταρτο γκολ, με ακόμα έναν διαφορετικό σκόρερ. Στο 52’, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, η μπάλα κατέληξε στον Μουργκ και εκείνος διαμόρφωσε το 0-4, μετατρέποντας ουσιαστικά το υπόλοιπο της αναμέτρησης σε τυπική διαδικασία.


Παρ' όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ δεν είχε διάθεση να... σταματήσει! Αρχικά, έπειτα από κόρνερ του Ντεσπόντοφ στο 72’, ο Οζντόεφ πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 81’, ο Σάστρε πάτησε περιοχή, πλάσαρε, ο γκολκίπερ της Κηφισιάς είχε απάντηση, αλλά εκεί ο επερχόμενος Τσιγγάρας δεν αστόχησε, κάνοντας το 0-6!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Λαντρ, Λούμορ (61’ Γκόμπελιτς), Κωνσταντακόπουλος (61’ Πρίτσας), Βαφέας, Παπασάββας, Ματέους Σάντος (82’ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς, Τετέι (61’ Μπιφουμά)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Τροστ, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Ράφα Σοάρες (74’ Μπάμπα), Οζντόεφ (73’ Μ. Αντόνιο), Μεϊτέ (74’ Τσιγγάρας), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (75’ Τζίμας), Κωνσταντέλιας, Μπράντον (74’ Σαμάτα)

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0