Football Talk

Οξύμωρο: Ο Πέρεθ μιλά για τη European Super League, μπροστά από τα τρόπαια του Champions League! (pic)

Οξύμωρο: Ο Πέρεθ μιλά για τη European Super League, μπροστά από τα τρόπαια του Champions League! (pic)

Να θες να πάψει να υφίσταται το Champions League, στο οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης είναι κυρίαρχη και να επιμένεις ως προς τη δημιουργία της European Super League. Ναι, συζητάμε για τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Αλλά μήπως είναι λίγο ειρωνικό, να μιλά για αυτό, μπροστά στα τρόπαια της «Βασίλισσας» στον θεσμό;

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι ο βασικός υπέρμαχος της European Super League. Είναι ο άνθρωπος που θέλει να την κάνει πράξη, περισσότερο από κάθε άλλον.

Θέλει να δει την έμπνευση που έχει στο μυαλό του να παίρνει ρεαλιστική υπόσταση, θέλει να δει τη Ρεάλ Μαδρίτης να αγωνίζεται σε έναν θεσμό που δεν έχει υπάρξει ξανά. Να βάλει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του στην… κατάργηση του ποδοσφαίρου που γνωρίζουμε, σε μία κίνηση που φυσικά περιλαμβάνει αναρίθμητα οικονομικά κίνητρα, που ελάχιστοι μπορούν να κατανοήσουν.

Τα χρήματα βρίσκονται πίσω από ολόκληρη αυτή την ιδέα, η οποία αν πάρει «σάρκα και οστά», θα πάψει να υφίσταται το Champions League. Αυτό θέλει ο Φλορεντίνο Πέρεθ και φρόντισε να το καταστήσει σαφές με τη δήλωσή του, πριν από μερικές ώρες.

Οι περισσότερες ομάδες έχουν αρνηθεί, δημοσιοποιώντας μία παρόμοια ανακοίνωση, αλλά κάποιος θέλησε να τοποθετηθεί και να του απαντήσει προσωπικά. Ο λόγος για τον ισχυρό άνδρα της Παρί Σεν Ζερμέν, Αλ Κελαϊφί, που εξέφρασε μία ιδιαίτερα… φυσιολογική απορία.

«Πώς είναι δυνατόν να μιλάς για τη δημιουργία της European Super League, μπροστά στα τρόπαια της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League;», είπε. Και όλοι – παραδόξως – συμφώνησαν μαζί του!

www.bnsports,gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0