Football Talk

FIFA: «Θα αναλύσουμε την απόφαση πριν σχολιάσουμε περαιτέρω»

FIFA: «Θα αναλύσουμε την απόφαση πριν σχολιάσουμε περαιτέρω»

Η FIFA δεν θέλησε να σχολιάσει την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να δώσει τη δυνατότητα σε φορείς, να δημιουργήσουν μία δική τους ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Μετά από την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σχετικά με την υπόθεση της European Super League, η FIFA δεν θέλησε να κάνει ακόμη κάποια συγκεκριμένη τοποθέτηση.

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία είπε χαρακτηριστικά πως πρώτα θα συζητήσει με τους ετέρους της και μετά θα σχολιάσει περαιτέρω.

Η ανακοίνωση της FIFA:

«Η FIFA καταγράφει την απόφαση που εκδόθηκε σήμερα από το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την European Superleague Company SL.

Η FIFA θα αναλύσει τώρα την απόφαση σε συντονισμό με την UEFA, τις άλλες συνομοσπονδίες και τις ομοσπονδίες μέλη, πριν σχολιάσει περαιτέρω.

Σύμφωνα με το καταστατικό της, η FIFA πιστεύει ακράδαντα στην συγκεκριμένη φύση του αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένης της πυραμιδικής δομής –η οποία στηρίζεται στην αθλητική αξία– και στις αρχές της ανταγωνιστικής ισορροπίας και της οικονομικής αλληλεγγύης.

Το ποδόσφαιρο οφείλει τη μακρά και επιτυχημένη ιστορία του στις προαναφερθείσες αρχές, τις οποίες η FIFA, οι συνομοσπονδίες και οι ομοσπονδίες μέλη θα συνεχίσουν να προωθούν στο μέλλον, προς το συμφέρον όλων των ποδοσφαιρόφιλων παγκοσμίως».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0