Football Talk

Με υπογραφή Γερεμέγεφ στο Βόλο και οι... σωτήριοι βαθμοί στον Παναθηναϊκό σε 62 λεπτά!

Με υπογραφή Γερεμέγεφ στο Βόλο και οι... σωτήριοι βαθμοί στον Παναθηναϊκό σε 62 λεπτά!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Πανθεσσαλικό με δύο γκολ του Γερεμέγεφ και ένα του Αράο, και μάζεψε τρεις σημαντικούς βαθμούς, μετά το... στραπάτσο στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο. 

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος 

«Μέγας Αλέξανδρος Γερεμέγιεφ», είχαμε γράψει μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τότε που ο Σουηδός μάζεψε τα... αμάζευτα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης, με ένα γκολ και βοηθώντας στην συγκομιδή, έστω του ενός βαθμού. Όπως τότε, έτσι και τώρα, ο 30χρονος φορ των «πράσινων» πέρασε ως αλλαγή στον Βόλο και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σκόραρε και ξεμπλόκαρε την ομάδα. 

Κακά τα ψέματα, μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι «πράσινοι» φάνηκαν σαστισμένοι και φανερά επηρεασμένοι από την ήττα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Όπως ανέφερε και στις δηλώσεις του ο Φώτης Ιωαννίδης, ήταν... ζαλισμένος και «τα είχε φτύσει». Η προσπάθεια ήταν μεγάλη, όμως ο Γερεμέγιεφ φάνηκε να μην είναι επηρεασμένος, καθώς ούτως ή αλλιώς δεν ήταν «παρών» στην τελευταία... απογοητευτική αναμέτρηση του «τριφυλλιού». 

Ο Σουηδός στράικερ, δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής, έχει προσφέρει πολλά, όμως. Μέσα σε 62 λεπτά, έχει σκοράρει τέσσερις φορές, σε τρία παιχνίδια. Οι δύο φορές, μάλιστα, είναι σε παιχνίδια που... καίνε και φαίνεται πως έχει «κρύο αίμα». Ερχόμενος από τον πάγκο, και ούτε καν τον πάγκο, καθώς δεν βρίσκεται σε αυτόν στις περισσότερες αναμετρήσεις, σκοράρει και αποδεικνύει πως έχει αδικηθεί και του αναλογούν περισσότερες ευκαιρίες. 

Πέραν των παραπάνω, η ομάδα ανταποκρίθηκε καλά μετά το... στραπάτσο με τον Ατρόμητο και έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2023, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από εδώ και πέρα η διαχείριση αφήνεται στα χέρια του Γιοβάνοβιτς και υπάρχει εμπιστοσύνη από όλους σε αυτόν. Εξάλλου, είναι ο άνθρωπος που επανάφερε την ομάδα τόσο στον πρωταθλητισμό, όσο και σε ευρωπαϊκή τροχιά! 

Ρούμπεν Πέρεθ βρέθηκε σε άσχημο βράδυ, σε αντίθεση με τον Κάρλος Ζέκα που τον αντικατέστησε και αξίζει τα εύσημα. 

**Χρειάζεται ψυχραιμία από όλους, καθώς μετά από άσχημα αποτελέσματα έρχεται η... καταστροφή και αυτό δεν βοηθάει κανέναν. Ας παραμείνουμε ρεαλιστές και «φίλοι» της πραγματικότητας. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0