Football Talk

Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Γιουνάιτεντ, Ατλέτικο και άλλοι «κολοσσοί», απορρίπτουν τη European Super League!

Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Γιουνάιτεντ, Ατλέτικο και άλλοι «κολοσσοί», απορρίπτουν τη European Super League!
Τα εμπόδια για τη European Super League, δεν ξεπεράστηκαν από μία δικαστική απόφαση και μόνο.
Μετά τις αντιδράσεις των FIFA και UEFA, ήρθε η αιχμηρή ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA), αλλά και μερικών ομάδων μεμονωμένα, με τεράστια ιστορία και οπαδική βάση.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν Μονάχου, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Σεβίλλη, είναι μόνο μερικές από αυτές, που εξέδωσαν ανακοινώσεις, για να ξεκαθαρίσουν πως παραμένουν πιστές στις νυν διοργανώσεις της UEFA. Και καθώς φαίνεται, έκαναν μόνο την αρχή, με άλλες να ακολουθούν το παράδειγμά τους.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» τόνισαν από πλευράς τους:

«Η θέση μας δεν έχει αλλάξει. Παραμένουμε πλήρως αφοσιωμένοι στη συμμετοχή στις διοργανώσεις της UEFA και στη θετική συνεργασία με την UEFA, την Premier League και άλλους συλλόγους μέσω του ECA για τη συνεχή ανάπτυξη του ευρωπαϊκού παιχνιδιού».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Μπάγερν Μονάχου:

«Λάβαμε υπόψη την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει τη στάση της FC Bayern και τη στάση της ECA ότι μια τέτοια διοργάνωση θα αντιπροσώπευε επίθεση στη σημασία των εθνικών πρωταθλημάτων και στη στατικότητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η Bundesliga αποτελεί το θεμέλιο της FC Bayern, όπως όλα τα εθνικά πρωταθλήματα αποτελούν τα θεμέλια των ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών συλλόγων. Ως εκ τούτου, είναι καθήκον μας και βαθιά πεποίθησή μας να τους ενισχύσουμε, όχι να τους αποδυναμώσουμε. Υποστηρίζουμε επίσης τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συλλόγων υπό την ομπρέλα της UEFA. Έτσι για άλλη μια φορά είναι πολύ ξεκάθαρο: η πόρτα για τη Super League στη Μπάγερν παραμένει κλειστή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0