Football Talk

Βιγιαρεάλ - Θέλτα 3-2: Τα «κίτρινα υποβρύχια» πήραν τη ματσάρα κόντρα στην ομάδα του εξαιρετικού Δουβίκα!

Βιγιαρεάλ - Θέλτα 3-2: Τα «κίτρινα υποβρύχια» πήραν τη ματσάρα κόντρα στην ομάδα του εξαιρετικού Δουβίκα!
Η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε με 3-0, όμως με ένα γκολ του Τάσου Δουβίκα, η Θέλτα ξεκίνησε την... αντεπίθεση της και πίεσε ακόμη και για την ισοφάριση, ωστόσο τα «κίτρινα υποβρύχια» πανηγύρισαν μία αγχωτική εντός έδρας νίκη στο φινάλε (3-2).

Ένα συναρπαστικό ματς έλαβε χώρα στο Ντε Λα Κεράμικα. Η Βιγιαρεάλ φάνηκε να «καθαρίζει» από νωρίς την νίκη απέναντι στη Θέλτα, αφού προηγούνταν με 3-0 στο 48', όμως το γκολ του εξαιρετικού Τάσου Δουβίκα στο 52’ άλλαξε την εικόνα του αγώνα και οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ακόμη και για την ισοφάριση, ωστόσο οι γηπεδούχοι κράτησαν το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος και επικράτησαν στο φινάλε (3-2).

Με αυτό τον τρόπο, τα «κίτρινα υποβρύχια» έφτασαν τους 19 βαθμούς και βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας της La Liga, στο πέρας της 18ης αγωνιστικής. Από την άλλη, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ παρέμεινε στους 13 βαθμούς και στη «ζώνη» του υποβιβασμού (18η θέση).

Στην «εκκίνηση» της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και κατόρθωσαν να προηγηθούν με ένα όμορφο γκολ του Αλφόνσο Πεντράθα στο 13ο λεπτό. Η Βιγιαρεάλ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και διπλασίασε τα τέρματά της, με τον Μαντί στο 41’, την ώρα που ο Ντάνι Παρέχο έκανε το 3-0 από τα έντεκα βήματα, στο 48ο λεπτό του αγώνα.

Η Θέλτα έψαχνε αντίδραση και κατάφερε να μειώσει με τον Τάσο Δουβίκα τέσσερα λεπτά αργότερα. Αυτό το γκολ «αφύπνισε» τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μπήκαν για τα... καλά στην αναμέτρηση στο 57ο λεπτό του ματς, με το τέρμα του Στραντ Λάρσεν.

Από εκείνο το σημείο και μέχρι του φινάλε της αναμέτρησης, οι παίκτες του Μπενίτεθ είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, όμως το 3-2 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Βιγιαρεάλ (Μαρθελίνο): Γιόργκενσεν, Αλμπιόλ (60' Κουένκα), Μαντί, Αλτιμίρα, Πεντράθα (22' Ρομέρο), Παρέχο, Κομεσάνια, Α. Μορένο (60' Μοράλες), Άκομαχ (89' Τέρατς), Μπαένα (88' Τριγκέρος), Σόρλοτ.

Θέλτα (Ρ. Μπενίτεθ): Γουαϊτα, Νούνιες, Στάρφελτ (46' Ντομίνγκεθ), Ρίστιτς (46' Σάντσεθ), Βάσκεθ (86' Ροντρίγκεθ), Τάπια, Ντόντορ, Σέρβι (82' Μπάμπα), Ντε Λα Τόρε (46' Μιγκέθα), Δουβίκας, Στραντ Λάρσεν.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0