Football Talk

«Αέρας» η Λίβερπουλ, με... γκολάρες στα ημιτελικά του League Cup, 5-1 τη Γουέστ Χαμ! (video)

«Αέρας» η Λίβερπουλ, με... γκολάρες στα ημιτελικά του League Cup, 5-1 τη Γουέστ Χαμ! (video)
Πέντε γκολ, το ένα πιο όμορφο από το άλλο! Η Λίβερπουλ «σκόρπισε» τη Γουέστ Χαμ (20/12, 5-1) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του League Cup!
Με αρκετές αλλαγές στην 11άδα τους, αλλά με μεγάλη διαφορά στον τρόπο προσέγγισης του ματς οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο του «Άνφιλντ». Από έξι διαφορετικά πρόσωπα περιελάμβανε το αρχικό σχήμα για τη Λίβερπουλ και τη Γουέστ Χαμ, με την ομάδα του Μόγιες, ωστόσο, να έχει κληθεί γι' ακόμα μια φορά ν' αντιμετωπίσει ίωση στο εσωτερικό της τις προηγούμενες μέρες.

Οι «κόκκινοι» με τον Σαλάχ στον πάγκο γι' αυτό το παιχνίδι, είχαν διψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών δίχως να δεχθούν ούτε μια στο πρώτο ημίχρονο! Ο Κέλεχερ είχε πανεύκολο πρώτο ημίχρονο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του φρόντισαν στις περισσότερες των περιπτώσεων ν' ανακτήσουν την κατοχή στο μεσαίο τρίτο του γηπέδου και να βγουν ξανά στην επίθεση.

Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ στο 29ο λεπτό με μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ νικώντας τον Αρεολά για το 1-0 των γηπεδούχων, με τον Μαγυάρο να σκοράρει μονάχα με εντυπωσιακά τελειώματα από απόσταση και να παίρνει τα πάνω του με αυτό το γκολ, αφού το τελευταίο διάστημα βρέθηκε σε πιο μέτρια επίπεδα απόδοσης.

Η ομάδα του Κλοπ άρπαξε τα «σφυριά» απ' τον λαιμό με την έναρξη και του δευτέρου μέρους, με τη Γουέστ Χαμ να κερδίζει το πρώτο της κόρνερ στο 54ο λεπτό (!) έπειτα από υπέροχη απομάκρυνση επικίνδυνης στιγμής από τον Κώστα Τσιμίκα στα καρέ του Κέλεχερ. Όλα τελείωσαν ουσιαστικά στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κέρτις Τζόουνς από τρομερά δύσκολη γωνία από αριστερά εντός περιοχής, πλάσαρε τον Αρεολά για το 2-0 της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Υπό καταρρακτώδη βροχή, έπρεπε πλέον απλά να περάσει ο χρόνος για να πανηγυρίσει η Λίβερπουλ την παρουσία στους «4» του φετινού Λιγκ Καπ, ωστόσο, δεν σταμάτησε να σκοράρει!

Στο 71ο λεπτό από υπέροχη και... τυχερή πρωτοβουλία, ο Κονατέ έφτασε κοντά στην αντίπαλη περιοχή και τροφοδότησε τον Χάκπο που με χαμηλό σουτ έκανε τα τρία τα τέρματα της Λίβερπουλ. Οι Λονδρέζοι δεν επέτρεψαν το clean sheet στον Κέλεχερ και ο Μπόουεν κερδίζοντας στη μονομαχία τον Κουάνσα, έκανε ωραίο δεξί τελείωμα με φάλτσο για να μειώσει στο 77'. Τρία λεπτά αργότερα ο Νούνιες είχε δοκάρι με τον Σαλάχ ν' αποτυγχάνει να σκοράρει από το «ριμπάουντ», όμως, ο Αιγύπτιος θα έπαιρνε το αίμα του πίσω!

Στο 81ο λεπτό από φοβερή μπαλιά του Τρεντ, έτρεξε στον κενό χώρο από το κέντρο του γηπέδου, τελείωσε τη φάση σωστά για το 4-1, ενώ, αντίστοιχο σόλο με την αντίπαλη άμυνα να τον κοιτάζει, έκανε ο Κέρτις Τζόουνς στο 84' για το τελικό 5-1 της αναμέτρησης.

Πηγή: England365

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0