Football Talk

Bundesliga: Άνετη νίκη με απίθανο Σικ για την Μπάγερ Λεβερκούζεν, πέρασε από το Βόλφσμπουργκ η Μπάγερν

Bundesliga: Άνετη νίκη με απίθανο Σικ για την Μπάγερ Λεβερκούζεν, πέρασε από το Βόλφσμπουργκ η Μπάγερν
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το 2023, αφού με... μπροστάρτη τον απίθανο Πάτρικ Σικ, «διέλυσε» με 4-0 την Μπόχουμ. Δύσκολη νίκη για την Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Βόλφσμπουργκ (1-2). Συνεχίζουν να... κυνηγούν τις «ασπιρίνες» οι Βαυαροί. 

Με τον Πάτρικ Σικ να κάνει... τρομακτική εμφάνιση και να σημειώνει χατ τρικ - μέσα σε 16 λεπτά - η Μπάγερ Λεβερκούζεν επέστρεψε στις νίκες στην Bundesliga, κάνοντας... πάρτι στην έδρα της (4-0), απέναντι στην Μπόχουμ.

Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας (με 42 βαθμούς) και ολοκλήρωσε το 2023 στο +4 από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει και ένα ματς λιγότερο.  

Από την πλευρά τους, οι Βαυαροί συνέχισαν να... κυνηγούν τις «ασπιρίνες», καθώς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Βόλφσμπουργκ, επικρατώντας 2-1, χάρη στα γκολ των Τζαμάλ Μουσιάλα και Χάρι Κέιν, στο πρώτο μέρος του ματς. Έτσι, η ομάδα του Τούχελ, έφτασε τους 38 βαθμούς ενώ βρίσκεται στην 2η θέση της κατάταξης του γερμανικού πρωταθλήματος. 

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μπόχουμ 4-0 (30’ Σικ, 32’ Σικ, 46’ Σικ, 69’ Μπόνιφας)

Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου 1-2 (46’ Άρνολντ - 33’ Μουσιάλα, 43' Κέιν)  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0