Football Talk

Βόλος - Παναθηναϊκός 0-3: «Πέταξε» μία ώρα, αλλά... έπιασε κορυφή με Γερεμέγεφ και Αράο σε οκτώ λεπτά! (video)

Βόλος - Παναθηναϊκός 0-3: «Πέταξε» μία ώρα, αλλά... έπιασε κορυφή με Γερεμέγεφ και Αράο σε οκτώ λεπτά! (video)

Το κακό δεν... τρίτωσε για τον Παναθηναϊκό, που πέρασε με «τριάρα» από το Πανθεσσαλικό (20/12, 3-0)! Μεγάλος πρωταγωνιστής κόντρα στον Βόλο ο Γερεμέγεφ, που ήρθε από τον πάγκο, σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, και «τελείωσε» το ματς, με ένα πανέμορφο γκολ!

Ξανά στην πρώτη θέση της Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός! Άφησε πίσω του τα άσχημα αποτελέσματα, με Μακάμπι Χάιφα και Ατρόμητο, και επικράτησε με 3-0 (20/12) του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, για την 15η «στροφή» του ελληνικού πρωταθλήματος!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γερεμέγεφ, που στην πρώτη του επαφή με την μπάλα βρήκε δίχτυα (64') και... ολοκλήρωσε την πολύ καλή του εμφάνιση, στο 72', με δεύτερο γκολ! Ενδιάμεσα, ο Αράο (66') είχε δώσει προβάδισμα ασφαλείας στο σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στο +2 από τον ΠΑΟΚ οι «πράσινοι», έχοντας παίξει, βέβαια, ένα ματς περισσότερο.

Ο Παναθηναϊκός έδειχνε μπλοκαρισμένος στην αρχή του ματς, με τον αγωνιστικό χώρο, να μην βοηθά να κυκλοφορήσει σωστά η μπάλα. Η πρώτη μεγάλη στιγμή ήρθε στο 22ο λεπτό, και ήταν μία τεράστια χαμένη ευκαιρία για το 1-0!

Ο Ιωαννίδης έφυγε στον κένο χώρο, «πάτησε» περιοχή, γύρισε την μπάλα προς τον Παλάσιος, αλλά αυτός δεν κατάφερε να έρθει σε επαφή μαζί της και να την σπρώξει απλώς στα δίχτυα!


Η εικόνα της αναμέτρησης παρέμεινε ίδια στα πρώτα λεπτά του 2ου μέρους. Όλα άλλαξαν, όμως, με την είσοδο του Γερεμέγεφ στον αγωνιστικό χώρο.

Αρχικά, «άνοιξε» το σκορ στο 64', στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, μετά από εξαιρετική ασίστ του Φώτη Ιωαννίδη.

 
Δύο λεπτά αργότερα (66'), ο Αράο «διπλασίασε» τα τέρματα του Παναθηναϊκού, με καρφωτή κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρ.

 
Το ματς, ουσιαστικά, τελείωσε στο 72'! Ο Γερεμέγεφ έκανε το ανάποδο ψαλίδι, και με τη βοήθεια της... πλάτης του Ασλανίδη, είδε την μπάλα να καταλήγει αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι, κι έπειτα στα δίχτυα!

 
Μάλιστα, ο Σουηδός σέντερ φορ «άγγιξε» το χατ-τρικ, παρότι μετρούσε μόλις μισή ώρα στο γήπεδο. Το πλασέ του στο 86ο λεπτό, όμως, πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κόστιτς και το 3-0, παρέμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα του ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (68' Κορνέτ), Μύγας (69' Κίτσος), Τσοκάνης (63' Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Άλχο, Κόμπα (68' Ντέλετιτς), Γκαρσία, Μωραΐτης (74' Μπερτόλιο).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ (82' Γεντβάι), Αράο, Ρούμπεν (62' Ζέκα), Βιλένα (83' Τσοκάι), Μπερνάρντ (74' Κλέινχεϊσλερ), Παλάσιος, Μαντσίνι (62' Γερεμέγεφ), Ιωαννίδης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0