Football Talk

Άρης - Λαμία 2-2: Ο Μορόν έκανε τα πάντα, αλλά στο φινάλε... αυτοκτόνησαν!

Άρης - Λαμία 2-2: Ο Μορόν έκανε τα πάντα, αλλά στο φινάλε... αυτοκτόνησαν!
Κέρδισε πέναλτι, ευστόχησε, σκόραρε ξανά, αλλά και πάλι, δεν ήταν αρκετό για τη νίκη! Ο Μορόν έκανε ό,τι περνούσε από τα... πόδια του, αλλά ο Άρης «πέταξε» δύο βαθμούς απέναντι στη Λαμία (20/12, 2-2), στο 90+5'!
Όλα έμοιαζαν στρωμένα για τον Άρη, «κομμένα και ραμμένα» από τον Λορέν Μορόν! Ο Μάλτσι, όμως, χάλασε το... πάρτι στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Ο Άρης «αυτοκτόνησε» απέναντι στη Λαμία (20/12, 2-2), στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, μιας και δέχτηκε... buzzer beater στο 90+5'!

Ο Μορόν είχε σκοράρει δύο φορές (46', 74'), με τον Ακούνια να έχει ισοφαρίσει προσωρινά, προτού ο Μάλτσι διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Πέμπτοι οι Θεσσαλονικείς στη βαθμολογία με 24 βαθμούς, έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τον Αστέρας Τρίπολης και τη Λαμία, και έμειναν στο +7. Με την υποσημείωση πως οι Αρκάδες, έχουν παίξει ένα ματς λιγότερο.
Ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και «άγγιξε» το γκολ στο 42'. Το σουτ του Μενέντες, όμως, σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και οι Νταρίντα - Μορόν, δεν κατάφεραν να πάρουν το «ριμπάουντ».

Τα δεδομένα στο ματς άλλαξαν με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Στο 46' ο Μορόν κέρδισε πέναλτι από τον Κορνέζο, το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και έκανε το 1-0.

Η Λαμία «ανέβασε» στροφές και στο 56', ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Ματίας Ακούνια. Μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Σλίβκα, κατάφερε με εξαιρετικό γυριστό πλασέ, να φέρει το ματς στα ίσα.

Η χαρά των φιλοξενούμενων, ωστόσο, δεν κράτησε πολύ. Στο 74ο λεπτό, ο Λορέν Μορόν και πάλι, βρήκε δίχτυα.

Ο Νταρίντα έκανε τη σέντρα, ο Ισπανός φορ πήρε την κεφαλιά και με το δικό του γκολ, έκανε το 2-1! Δεν έμελλε να είναι αυτό, όμως, το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στο 90+5', ο Αμαράλ έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Μάλτσι το σουτ στην κίνηση, με το οποίο νίκησε τον Κουέστα, και «έγραψε» το τελικό 2-2!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Ζουλ (90+3' Φερστράτε), Νταρίντα (90+3' Τζούρασεκ), Πάρντο (46' Σαμόρα), Σουλεϊμάνοφ (90' Κάρλσον), Μενέντες (67' Ρουπ), Μορόν.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Τζανδάρης, Σλίβκα (86' Σίντκλεϊ), Νούνιες (73' Τόσιτς), Τσιλούλης (90+2' Τσούκαλος), Ακούνια (73' Στάνκο), Καρλίτος (86' Μάλτσι).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0