Football Talk

Αρχίζει και το πιστεύει για Τόνεϊ η Άρσεναλ!

Αρχίζει και το πιστεύει για Τόνεϊ η Άρσεναλ!

Σημαντική δήλωση για τον Ιβάν Τόνεϊ έγινε αισίως γνωστή από τον προπονητή της Μπρέντφορντ, τη στιγμή που ο Έντι Ενκέτια δεν μοιάζει απίθανο να αποχωρήσει από την Άρσεναλ!

Μία σημαντική δήλωση φαίνεται πως έχει κάνει την εμφάνισή της τα τελευταία λεπτά, με την Άρσεναλ να μπορεί κάλλιστα να την εκλάβει ως ένα θετικό σημάδι, ως προς μία ενδεχόμενη κίνηση για την απόκτηση του Ιβάν Τόνεϊ από την Μπρέντφορντ.

Ο λόγος λοιπόν για τον πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος σε δηλώσεις του σε αγγλικά μέσα, όχι μόνο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πώλησης του ποδοσφαιριστή του, αλλά επισήμανε πως αυτό μπορεί να συμβεί και πολύ σύντομα.

Παράλληλα, μία αποκλειστική είδηση που μετέφερε ο Fabrizio Romano, μοιάζει να ρίχνει… λάδι στη φωτιά. Διότι σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, οι «κανονιέρηδες» και ο Μικέλ Αρτέτα ναι μεν είναι ικανοποιημένοι με τον Έντι Ενκέτια, αλλά δεν αποκλείουν οποιαδήποτε πώληση.

Φημολογείται μάλιστα πως εξετάζουν την περίπτωσή του ομάδες από τη Γερμανία, και πως αν η Άρσεναλ δεχθεί μία πρόταση που την καλύπτει οικονομικά, δεν θα διστάσει να πει το «ναι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0