Football Talk

Όσο ο ΠΑΟΚ λέει «όχι», η Γαλατασαράι συνεχίζει: Νέα κίνηση για τον Κωνσταντέλια!

Όσο ο ΠΑΟΚ λέει «όχι», η Γαλατασαράι συνεχίζει: Νέα κίνηση για τον Κωνσταντέλια!

Μπορεί η Γαλατασαράι να έχει ενδιαφερθεί και παλαιότερα για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και να έχει λάβει αρνητική απάντηση, όμως αυτό δεν δείχνει να την πτοεί διόλου. Για νέα πρόταση μιλούν οι Τούρκοι!

H Γαλατάσαραϊ αποφάσισε να κάνει νέα κίνηση για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, απτόητη από τις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειές της!

Σύμφωνα λοιπόν με όσα γράφονται στην Τουρκία οι άνθρωποι της Γαλατά έχουν αποφασίσει να δοκιμάσουν την τύχη τους με τον Κωνσταντέλια.

«Οι μεταγραφικές αναζητήσεις της Γαλατάσαραϊ, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι άνθρωποι της έχουν αποφασίσει να κάνουν ξανά κίνηση για τον επιτελικό μέσο Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ . Η Τσιμ-μπομ χτύπησε και τους προηγούμενους μήνες την πόρτα της ελληνικής ομάδας για τον Κωνσταντέλια αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο 20χρονος μέσος που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 αναμένεται να αποχωρήσει στις ενδιάμεσες μεταγραφές.

Ο Κωνσταντέλιας έχει παίξει φέτος 27 παιχνίδια και έχει 6 γκολ και 3 ασίστ. Είναι διεθνής με 4 συμμετοχές και ένα γκολ με την Εθνική. Εκτός από την Γαλατασαραι για τον παίκτη ενδιαφέρονται πολλά από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης. Σύμφωνα με το transfermarkt η αξία του που το 2022 ήταν 400 χιλιάδες ευρώ σήμερα έχει φτάσει στα 8 εκατομμύρια», αναφέρει το δημοσίευμα της «Takvim».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0