Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε 3-3: Ματσάρα, απίθανη ανατροπή, αλλά και... αυτοκτονία των «ροχιμπλάνκος»!

Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε 3-3: Ματσάρα, απίθανη ανατροπή, αλλά και... αυτοκτονία των «ροχιμπλάνκος»!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είδε τη Χετάφε να επιστρέφει από το 3-1, στο φινάλε του παιχνιδιού, και να την ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις, στερώντας της ένα σημαντικό τρίποντο.

Έσπασαν... καρδιές στο Γουάντα Μετροπολιτάνο!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, μπορεί να έμεινε από το 40' (όταν το σκορ ήταν στο 0-0) με παίχτη λιγότερο, προηγήθηκε με 3-1, όμως είδε τη συμπολίτισσα Χετάφε να πετυχαίνει δύο γκολ στο φινάλε και να της «κλέβει» τη νίκη μέσα από τα χέρια!


Οι
«ροχιμπλάνκος» είδαν τον Σάβιτς να αποβάλλεται, με δεύτερη κίτρινη, στο 39’, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα πέντε λεπτά αργότερα.

Η σέντρα του Ρικέλμε βρήκε τον Γκριεζμάν στην… καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων, και ο Γάλλος, με τελείωμα εξ επαφής, άνοιξε το σκορ.

 

Η Χετάφε εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και ισοφάρισε γρήγορα στην επανάληψη, με «κρεμαστή» κεφαλιά του Μπόρχα Μαγιοράλ (53’).

 

Μετά την ισοφάριση, ο Ντιέγκο Σιμεόνε «έριξε» στον αγώνα τον Μοράτα, και ο Ισπανός στράικερ τον έβγαλε… ασπροπρόσωπο, σκοράροντας με κεφαλιά στο 63ο λεπτό.

 

Ο Γκριεζμάν έδωσε «μαξιλαράκι» δύο τερμάτων στην ομάδα του, ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε ο Ερμόσο. Παράλληλα, έφτασε σε ένα ιστορικό ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, μαζί με τον Λουίς Αραγονές!

 

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Ατλέτικο θα κατάφερνε να πάρει μια σπουδαία (και βάση εξέλιξης αγώνα) νίκη, ήρθαν τα πάνω-κάτω!

Ο Όσκαρ Ροντρίγκεθ μείωσε στο 87’, με δυνατό σουτ εντός περιοχής, και έδωσε ελπίδες στους φιλοξενούμενους.

 

Έκτοτε, η Χετάφε πίεσε για την ισοφάριση και ανταμείφθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα! Ο Σουάρεθ ανατράπηκε εντός περιοχής, και ο Μαγιοράλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από τα 11 «βήματα», ολοκληρώνοντας μια σπουδαία ανατροπή για την ομάδα του Μπορδαλάς.

 

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Σάβιτς, Βίτσελ, Ερμόσο, Κόκε, Ντε Πολ (57’ Μοράτα), Λίνο (81’ Σαούλ), Γιορέντε (81’ Μολίνα), Ρικέλμε, Γκριεζμάν, Ντεπάι (40’ Αθπιλικουέτα)

Χετάφε (Χοσέ Μπορδαλάς): Σόρια, Ιγκλέσιας (46’ Σουάρεθ), Ντουάρτε, Άλβαρεζ (94' Αλντρέτε), Ρίκο (94' Καρμόνα), Μίγια, Μαξίμοβιτς (82’ Μαρτίν), Μάτα (72’ Ροντρίγκεθ), Γκρίνγουντ, Λατάσα, Μαγιοράλ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0