Football Talk

Ντόρτμουντ - Μάιντζ 1-1: Δεν... σήκωσαν κεφάλι οι Βεστφαλοί, «χρυσός» βαθμός για την ομάδα του Σίβερτ!

Ντόρτμουντ - Μάιντζ 1-1: Δεν... σήκωσαν κεφάλι οι Βεστφαλοί, «χρυσός» βαθμός για την ομάδα του Σίβερτ!
Η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να ... σηκώσει κεφάλι ούτε απέναντι στη Μάιντζ, αφού «κόλλησε» στο 1-1 με την ομάδα του Γιαν Σίβερτ, η οποία πήρε έναν «χρυσό» βαθμό στην έδρα των Βεστφαλών! 

Η Ντόρτμουντ συμπλήρωσε αισίως 24 ημέρες, δίχως νίκη στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Μάιντζ εντός έδρας, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Με αυτό τον τρόπο, οι Βεστφαλοί παρέμειναν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, ωστόσο πλέον, κινδυενέυουν να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από την τετράδα. Από την άλλη, η ομάδα του Γιαν Σίβερτ, που πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, έφτασε τους 10 βαθμούς και βρίσκεται μία θέση πάνω από τη «ζώνη» του υποβιβασμού, έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα από την Ουνιόν Βερολίνου, η οποία έχει επίσης 10 βαθμούς.


Στην «εκκίνηση» του αγώνα, οι γηπεδούχοι ήλεγχαν το ματς και στο 31ο λεπτό κατόρθωσαν να βρουν τον... δρόμο προς τα δίχτυα, με μία έξοχη εκτέλεση φάουλ του Τζούλιαν Μπραντ, ο οποίος ευστόχησε για το 1-0.

Παρόλα αυτά, στη συνέχεια η εικόνα του ματς άλλαξε και οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» άμεσα, αφού ύστερα από σέντρα του Εμγουένε και κεφαλιά του Φαν Ντεν Μπεργκ, έφεραν το ματς στα ίσα πριν την «ανάπαυλα» (43’).


Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς, πέτυχε γκολ με τον Τζιοβάνι Ρέινα, ωστόσο υπήρχε οφσάιντ και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  

Ντόρτμουντ (Ε. Τέρζιτς): Κόμπελ, Μπενσεμπαϊνί, Σλότερμπεκ (72’ Ρέινα), Χούμελς (46’ Σούλε), Μενιέ (81' Βολφ), Τσαν, Μπράντ, Σαμπιτσερ, Μπίνο-Γκίτενς (63’ Μπάμπα), Μάλεν, Φίλκρουγκ (63’ Αλέ).

Μάιντζ (Γ. Σίβερτ): Μπατζ, Κορ, Μπελ, Φαν Ντεν Μπεργκ, Λι, Κράους, Εμγουένε, Βίντμερ (91' Ντα Κόστα), Ρίχτερ (69’ Μπούρκαρντ), Γκρούντα (69’ Παπέλα), Ονισίγουο (91' Μπαρκόκ).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0