Football Talk

Ουράβα Ρεντς - Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων με... σβηστές μηχανές οι «πολίτες»

Ουράβα Ρεντς - Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων με... σβηστές μηχανές οι «πολίτες»

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το αναμενόμενο, αφού επικράτησε με 3-0 της Ουράβα Ρεντς και βρίσκεται στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων.

Είναι έτοιμη να τα… σαρώσει όλα!

Η ομάδα του Γκουαρδίολα αντιμετωπίστηκε για 45 λεπτά, ωστόσο μόλις έγινε η αρχή (αυτογκόλ Χόιμπρατεν) τα πράγματα μπήκαν στη… σειρά. Με σκορερς και τους Κόβασιτς, Μπερνάρντο Σίλβα, η Μάντσεστερ Σίτι… σταμάτησε στα τρία γκολ και βρίσκεται στον τελικό της Τζέντα!

 Εκεί, οι «πολίτες» θα διεκδικήσουν το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της ιστορίας τους, την Παρασκευή (22/12) κόντρα στην Φλουμινένσε του Μαρσέλο.

 

Οι Ιάπωνες περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο από την αρχή της αναμέτρησης, ωστόσο πήραν καλό… βαθμό στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, δυσκολεύοντας τη Σίτι στην παραγωγή φάσεων.

Παρ΄ όλα αυτά, η ομάδα του Μάντσεστερ κατάφερε να βρει τη λύση πριν την ανάπαυλα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Νούνιεζ έκανε το γύρισμα και ο Χόιμπρατεν, στην προσπάθειά του να απομακρύνει τον κίνδυνο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με προβολή.

 Από εκεί και έπειτα, τα πράγματα «απλοποιήθηκαν» για την ομάδα του Γκουαρδιόλα. Στο 52ο λεπτό, ο Γουόκερ έβγαλε μια ασύλληπτη πάσα, με το εξωτερικό, στον Κόβασιτς, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας και τελείωσε τη φάση για το 0-2.

 

 Ο Μπερνάρντο Σίλβα «έκλεισε» το σκορ, επτά λεπτά αργότερα, με σκαστό σουτ εντός περιοχής, δίνοντας το… έναυσμα για τα πρόωρα «πανηγύρια».

 


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ουράβα Ρεντς (Ματσιέι Σκόρζα): Νισικάβα, Σέκινε, Σόλζ, Χόιμπρατεν, Ακιμότο, Ίτο (57’ Ογκιβάρα), Ίβαο (78’ Σιμπάτο), Οκούμπο (57’ Σαλκ), Γιασούι, Κοϊζούμι (64’ Νακατζίμα), Καντέ (64’ Λίνσεν)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ακάντζι (65’ Γκβάρντιολ), Άκε, Στόουνς (77’ Γκόμεθ), Ρόδρι (77’ Φίλιπς), Κόβασιτς, Φόντεν (65’ Άλβαρεζ), Γκρίλις, Νούνιεζ, Μπερνάρντο Σίλβα (64’ Μπομπ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0