Football Talk

Δείτε την Τζιρόνα: Νέα «τριάρα», ξανά στην κορυφή, σε ένα… τρένο που δεν σταματά με τίποτα! (video)

Δείτε την Τζιρόνα: Νέα «τριάρα», ξανά στην κορυφή, σε ένα… τρένο που δεν σταματά με τίποτα! (video)
Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, η Τζιρόνα νίκησε με χαρακτηριστική άνεση την Αλαβές (3-0) και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga.

Το «τρένο» της Τζιρόνα δεν κάνει... στάσεις. Η ομάδα του Μίτσελ «πάτησε» και την Αλαβές με το εμφατικό 3-0 εντός έδρας και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga, μετά το πέρας 17ης αγωνιστικής!

Με MVP τον εντυπωσιακό Αρτέμ Ντόβμπικ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και έφτασε τα 10 συνολικά με την φανέλα της ομάδας του, οι Καταλανοί πανηγύρισαν την όγδοη νίκη τους στα τελευταία 10 ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Με το εν λόγω αποτέλεσμα, η Τζιρόνα έφτασε τους 44 βαθμούς και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, την ίδια ώρα που βρίσκεται και στο +2 από την Ρεάλ Μαδρίτης, που ακολουθεί ως δεύτερη. Από την άλλη, οι Βάσκοι έμειναν στους 16 βαθμούς και στην 13η θέση της κατάταξης.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, οι πρωτοπόροι του ισπανικού πρωταθλήματος είχαν τον έλεγχο του ματς και στο 23΄ κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ. Ο Κούτο επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Σιβέρα, απέκρουσε, ωστόσο ο Ντόβμπικ πήρε το... ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Μάλιστα, η ομάδα του Μίτσελ απλοποίησε ακόμη περισσότερο την κατάσταση, όταν στο 42ο λεπτό του αγώνα, ο Πορτού, με μία άψογη εκτέλεση, «έγραψε» το 2-0 στον φωτεινό πίνακα.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 59ο λεπτό έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη τους, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του «καυτού» Ντόβμπικ, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα του στον αγώνα και συνάμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ του ματς.

Τζιρόνα (Μίτσελ): Γκαζανίγκα, Μπλίντ, Λόπες (79’ Χουάνπε), Ε. Γκαρσία, Α. Γκαρσία, Μαρτίν (73’ Σόλις Ρομέρο), Κούτο (79’ Μαρτίνεθ), Πορτού (65’ Τόρε), Σάβιο (65’ Βαλέρι), Ντόβμπικ.

Αλαβές (Λ. Γκαρσία): Σιβέρα, Λόπες, Ντουάρτε, Μαρίν, Τενάλια, Γκεβάρα, Μπλάνκο (78’ Μπεναβίντες), Χοροσάβελ (73’ Σόλα) Ριόχα (61’ Ρέμπαχ), Γκουρίδι (61’ Χάγκι), Ομοροντιόν (73’ Κ. Γκαρσία). 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0