Football Talk

Φλουμινένσε-Αλ Αχλί Κάιρο 2-0: Στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων η ομάδα του Μαρσέλο!

Φλουμινένσε-Αλ Αχλί Κάιρο 2-0: Στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων η ομάδα του Μαρσέλο!
Η Φλουμινένσε ήταν ανώτερη, και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε το εμπόδιο της Αλ Αχλί, «κλείνοντας» θέση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.
Η Φλουμινένσε είναι η πρώτη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!

Οι βραζιλιάνοι μπορεί να αντιμετώπισαν δυσκολίες, στο να διασπάσουν την άμυνα της Αλ Αχλί, ωστόσο βρήκαν τις λύσεις και με γκολ των Αρίας και Κένεντι... αναμένουν (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) τη Μάντσετστερ Σίτυ, που αγωνίζεται αύριο κόντρα στην ιαπωνική Ουράβα Ρεντς.

Η ομάδα του Ντίνιζ είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, αλλά είδε τον Αρίας να σημαδεύει το δοκάρι δις (!), στις καλύτερες στιγμές της (9’, 24’).

Η Φλουμινένσε κεφαλαιοποίησε την υπεροχή της με… δράστη τον Μαρσέλο. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ανατράπηκε από τον Τάου και κέρδισε πέναλτι, και ο Αρίας, που ανέλαβε την εκτέλεση, τελικά βρήκε τα... δίχτυα αντί για το δοκάρι, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του (71').

Με τη συμπλήρωση 90', ο Κένεντι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, «σφραγίζοντας» τη θέση της στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φλουμινένσε (Φερνάντο Ντίνιζ): Φάμπιο, Ξαβιέ (83’ Γκούγκα), Νίνο, Μέλο (76’ Μάρλον), Μαρσέλο (80’ Κένεντι), Αντρέ, Μαρτινέλι, Αρίας, Γκάνσο (80’ Ρέις), Κένο (79΄Λίμα), Κανό

Αλ Αχλί (Μάρσελ Κόλερ): Ελ Σεναουί, Χανί, Ιμπραήμ, Αμπντελμονέμ, Μάλουλ, Τάου (75’ Φουάντ), Ταουφίκ (75’ Μαγκντί), Ατιά, Ασούρ (91’ Ράμπια), Σαχάτ, Καχράμπα (75’ Μοχάμεντ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0