Football Talk

Κάρλος Καρβαλιάλ: «Παίξαμε τέλεια, όλοι οι παίκτες είναι εδώ για να βοηθήσουν»

Κάρλος Καρβαλιάλ: «Παίξαμε τέλεια, όλοι οι παίκτες είναι εδώ για να βοηθήσουν»
Στην υπομονή των ποδοσφαιριστών του, αλλά και την πληθώρα επιλογών του ρόστερ, στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις μετά την επικράτηση στην έδρα του Πανσερραϊκού.
Το «διπλό» του Ολυμπιακού στις Σέρρες ικανοποίησε απόλυτα τον Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος είδε την ομάδα του να ψάχνει υπομονετικά το γκολ. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στάθηκε επίσης στο πόσο σημαντικό ήταν το τρίποντο για την ομάδα του, ενώ έστειλε... μήνυμα σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, πως θα είναι χρήσιμοι για τη συνέχεια.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Καρβαλιάλ:

«Το περίμενα πως θα παίξουμε κόντρα σε μία κλειστή ομάδα. Παίξαμε τέλεια το ματς αυτό. Χρειάζεται ταχύτητα για να παίξεις καλά και αυτο σε ένα τετοιο ματς ηταν αδύνατό. Χρειαζόταν υπομονή για να δημιουργήσεις ευκαιρίες. 

Ευτυχώς για εμάς όλοι οι παίκτες που έπαιξαν και προχθές και σήμερα όλοι βοήθησαν για να ανέβουμε, σημερα ήταν ο Ελ Αραμπί. Αυτό είναι ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό της ομάδας μας, όλοι οι παίκτες είναι εδώ για να βοηθήσουν. 

Είναι σημαντικό να μαζεύεις βαθμούς, το μυαλό μας είναι στο ματς με τον Ατρόμητο, είναι το πιο δύσκολο ματς μέχρι το επόμενο και προετοιμαζόμαστε για αυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0