Football Talk

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός 0-1: Στη δεύτερη θέση από την άσπρη... βούλα οι Πειραιώτες

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός 0-1: Στη δεύτερη θέση από την άσπρη... βούλα οι Πειραιώτες
Το εύστοχο χτύπημα του Ελ Αραμπί έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο στον Ολυμπιακό, που πέρασε «αλώβητος» από την έδρα του Πανσερραϊκού. «Έπιασαν» Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στη δεύτερη θέση οι Πειραιώτες, που πλέον βρίσκονται σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή.
Ο Ολυμπιακός πέρασε χωρίς απώλειες από τις Σέρρες, επικρατώντας με 1-0 του Πανσερραϊκού για τη 14η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι στήθηκαν αρκετά καλά στο πρώτο μέρος, και δυσκόλεψαν την ομάδα του Καρβαλιάλ στην παραγωγή φάσεων. Μια κεφαλιά του Ελ Καμπί στο 37' ήταν ότι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο ανέβασαν... στροφές.

Ο Ποντένσε έριξε την προειδοποιητική «βολή» στο 53' αστοχώντας από πλεονεκτική θέση και εννιά λεπτά αργότερα, έγινε η φάση που -τελικά- έκρινε τον αγώνα.

Μετά από κόντρες, σε διαδοχικά σουτ του Καμαρά, η μπάλα έφτασε στον Μασούρα, ο οποίος ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Δεληγιαννίδη. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ανέλαβε την εκτέλεση και δε λάθεψε από την άσπρη βούλα, δίνοντας το προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες δεν απειλήθηκαν μέχρι το φινάλε, ενώ είχαν και μια μεγάλη στιγμή στο 88', όταν ο Θυμιάνης σταμάτησε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή, στο τελείωμα του Ελ Αραμπί.

Έτσι, ο «συνωστισμός» στην κορυφή της βαθμολογίας συνεχίζεται, αφού ο ΠΑΟΚ παραμένει πρωτοπόρος, ενώ στη δεύτερη θέση επικρατεί... χαμός, με τον Ολυμπιακό να ισοβαθμεί, πλέον, με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από την ομάδα του Λουτσέσκου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης (85' Ντανκερλούι), Στάικος, Ουεντραόγκο (79' Μορέιρα), Πηλέας (46’ Τομάς), Χατζηστραβός, Μασαρίποφ (69’ Μούργος), Μπαΐροβιτς (46’ Σοφιανός)

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόνε, Ντόι, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Φορτούνης (90' Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (90' Ρίτσαρντς), Ποντένσε (61’ Ελ Αραμπί), Ελ Καμπί (81' Μπιελ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0